Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sulusaray kasabasında etkinlik düzenlendi

EĞİTİM 07.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sulusaray kasabasında etkinlik düzenlendi

Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftülüğüne bağlı Sulusaray Beldesi Sultan Alaaddin Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında etkinlik düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftülüğüne bağlı Sulusaray Beldesi Sultan Alaaddin Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında etkinlik düzenlendi.   Minik öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve özel insanların hayatlarında karşılaştıkları zorluklara dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin gözleri, bazılarının elleri ve kolları bağlanarak empati kurarak  engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıları anlamaları sağlandı.   Kur’an Kursu Öğreticisi Hacer Uzun, “Engellilik meselesinin, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli bir konu olduğunu belirterek, "Engelli insanlarımız ve yakınlarıyla empati kuralım, engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım. Çünkü unutmayalım ki, herkes birer engelli adayıdır. Özel insanları sadece engelliler haftasında değil; 365 gün hatırlamamız gerekiyor. Hem kursumuzda hem de yaşadığımız yerlerde hayatı kolaylaştırmak için onlara destek olmalıyız.  Engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olmalıyız. Biz de minik öğrencilerimizde özel insanların hayatlarında karşılaştıkları zorluklara dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Düzenlemeye de devam edeceğiz. Engelliler günü kutlu olsun” diye konuştu.
Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftülüğüne bağlı Sulusaray Beldesi Sultan Alaaddin Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında etkinlik düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle İl Müftülüğüne bağlı Sulusaray Beldesi Sultan Alaaddin Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıfında etkinlik düzenlendi.

 

Minik öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve özel insanların hayatlarında karşılaştıkları zorluklara dikkat çekmek amacıyla öğrencilerin gözleri, bazılarının elleri ve kolları bağlanarak empati kurarak  engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıları anlamaları sağlandı.

 

Kur’an Kursu Öğreticisi Hacer Uzun, “Engellilik meselesinin, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli bir konu olduğunu belirterek, "Engelli insanlarımız ve yakınlarıyla empati kuralım, engelleri hep birlikte ortadan kaldıralım. Çünkü unutmayalım ki, herkes birer engelli adayıdır. Özel insanları sadece engelliler haftasında değil; 365 gün hatırlamamız gerekiyor. Hem kursumuzda hem de yaşadığımız yerlerde hayatı kolaylaştırmak için onlara destek olmalıyız.  Engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olmalıyız. Biz de minik öğrencilerimizde özel insanların hayatlarında karşılaştıkları zorluklara dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Düzenlemeye de devam edeceğiz. Engelliler günü kutlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.