Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Süperlig Maçlarının Yeni Yayıncısı Belli Oldu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 21.11.2016 - 12:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Süperlig Maçlarının Yeni Yayıncısı Belli Oldu

Süper Lig'in yayın hakları 500 milyon dolar bedelle 5 yıllığına daha Digiturk'te kaldı.
Süper Lig'in yayın hakları 500 milyon dolar bedelle 5 yıllığına daha Digiturk'te kaldı.     Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen Süper Lig ile TFF 1. Lig Medya Hakları İhalesi tamamlandı.     YAYINCI DEĞİŞMEDİ Süper Lig ile TFF 1. Lig'in gelecek sezondan itibaren 5 yıl için yayın haklarını alacak kuruluşun belirlendiği ihaleyi, yıllık 500 milyon dolar+KDV teklifiyle Digiturk aldı.   Digiturk'ün aldığı D Paketi'nin içeriğinde şunlar yer alıyor; Süper Lig, 1. Lig, Yurtdışı satışı, Radyo, Özet, Bant, Mobil​   İHALE 5 SEZONLUK Yayın ihalesinin sonucunu açıklayan TFF Başkanı Demirören, Digiturk'ün 5 sezon için Türk futboluna yaklaşık 3 milyar dolarlık bir destek sağlayacağını vurgulayarak, kendilerine teşekkür etti.  
Süper Lig'in yayın hakları 500 milyon dolar bedelle 5 yıllığına daha Digiturk'te kaldı.

Süper Lig'in yayın hakları 500 milyon dolar bedelle 5 yıllığına daha Digiturk'te kaldı.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen Süper Lig ile TFF 1. Lig Medya Hakları İhalesi tamamlandı.

 

 

YAYINCI DEĞİŞMEDİ
Süper Lig ile TFF 1. Lig'in gelecek sezondan itibaren 5 yıl için yayın haklarını alacak kuruluşun belirlendiği ihaleyi, yıllık 500 milyon dolar+KDV teklifiyle Digiturk aldı.

 

Digiturk'ün aldığı D Paketi'nin içeriğinde şunlar yer alıyor;
Süper Lig, 1. Lig, Yurtdışı satışı, Radyo, Özet, Bant, Mobil​

 

İHALE 5 SEZONLUK
Yayın ihalesinin sonucunu açıklayan TFF Başkanı Demirören, Digiturk'ün 5 sezon için Türk futboluna yaklaşık 3 milyar dolarlık bir destek sağlayacağını vurgulayarak, kendilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.