Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suriye'de En Kritik Bölgede Kontrol Sağlandı

GÜNCEL 09.12.2016 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Suriye'de En Kritik Bölgede Kontrol Sağlandı

TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nda El Bab-Menbic karayolunda kontrolün sağlandığını duyurdu.
TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 108’inci gününde Zarzur meskûn mahalli ve Bab-Mümbiç karayolunda ÖSO tarafından büyük ölçüde kontrolün sağlandığını açıkladı.   10 HEDEF İMHA EDİLDİ Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile DEAŞ hedeflerine düzenlenen hava harekatında ise silahlı mevzii haline getirilmiş 3 bina, barınma yeri ve karargâh olarak kullanılan 4 bina ve 3 kontrol noktası olmak üzere toplam 10 hedefin imha edildiği kaydedildi.     Harekata ilişkin yapılan açıklamada, ÖSO’nun etkisini azaltmak için DEAŞ’ın El-Bab ve çevresindeki silahlı terörist unsurlarını hastane, kamu binası ve bitişiğindeki yerlere gizlediği ifade edildi.  
TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nda El Bab-Menbic karayolunda kontrolün sağlandığını duyurdu.

TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 108’inci gününde Zarzur meskûn mahalli ve Bab-Mümbiç karayolunda ÖSO tarafından büyük ölçüde kontrolün sağlandığını açıkladı.

 

10 HEDEF İMHA EDİLDİ

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile DEAŞ hedeflerine düzenlenen hava harekatında ise silahlı mevzii haline getirilmiş 3 bina, barınma yeri ve karargâh olarak kullanılan 4 bina ve 3 kontrol noktası olmak üzere toplam 10 hedefin imha edildiği kaydedildi.

 

 

Harekata ilişkin yapılan açıklamada, ÖSO’nun etkisini azaltmak için DEAŞ’ın El-Bab ve çevresindeki silahlı terörist unsurlarını hastane, kamu binası ve bitişiğindeki yerlere gizlediği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.