Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Süslü, Kütüphaneler Genel Müdürü Turşucu’yu ziyaret etti

NEVŞEHİR 16.01.2020 - 20:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Süslü, Kütüphaneler Genel Müdürü Turşucu’yu ziyaret etti

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün 2020 faaliyetleri arasında bulunan kütüphane projesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün  2020 faaliyetleri arasında bulunan kütüphane projesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.   Bu kapsamda çalışmaları yakından takip etmek için Başkan Osman Süslü Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaşı’na  ziyaret gerçekleştirdi. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Uçhisar’ın ihtiyacı olan yeni teknolojilerle donatılmış modern bir kütüphane için görüşmelerde bulundu. Başkan Süslü; “2020 yılında gerçekleştirilecek olan kütüphane projemize desteklerinden dolayı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaşı’na teşekkür ederim” dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün 2020 faaliyetleri arasında bulunan kütüphane projesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün  2020 faaliyetleri arasında bulunan kütüphane projesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

Bu kapsamda çalışmaları yakından takip etmek için Başkan Osman Süslü Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaşı’na  ziyaret gerçekleştirdi. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Uçhisar’ın ihtiyacı olan yeni teknolojilerle donatılmış modern bir kütüphane için görüşmelerde bulundu. Başkan Süslü; “2020 yılında gerçekleştirilecek olan kütüphane projemize desteklerinden dolayı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaşı’na teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.