MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Süslü, Miraç Kandili Münasebetiyle bir mesaj yayımladı

GÜNCEL 20.03.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Süslü, Miraç Kandili Münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   Başkan Osman Süslü mesajında Miraç'ın beşeri hislerden, tertemiz bir kulluğa geçiş olduğunu belirterek;  "Miraç Cenab-ı  Hakk'ın daveti üzerine Cebrail'in (A.S.) rehberliğinde Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) Mescid-i  Haram'dan  Mescid-i  Aksa'ya, oradan da ilahi huzura yükselmesidir. İnsanlığın bitmiş olduğu bir anda ortaya çıkan ve cahiliye döneminde bir güneş gibi insanların üzerine doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) en önemli mucizelerindendir. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak kabul edilir.  Dünyada devam eden salgın hastalıkların, savaşların bir an önce bitmesi ve İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu durumdan kurtulup bir an önce feraha ve barışa ermesi için ümmet olarak dua etmemiz gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, Miraç Kandilinin tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.                 
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Osman Süslü mesajında Miraç'ın beşeri hislerden, tertemiz bir kulluğa geçiş olduğunu belirterek;  "Miraç Cenab-ı  Hakk'ın daveti üzerine Cebrail'in (A.S.) rehberliğinde Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) Mescid-i  Haram'dan  Mescid-i  Aksa'ya, oradan da ilahi huzura yükselmesidir. İnsanlığın bitmiş olduğu bir anda ortaya çıkan ve cahiliye döneminde bir güneş gibi insanların üzerine doğan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) en önemli mucizelerindendir. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak kabul edilir.  Dünyada devam eden salgın hastalıkların, savaşların bir an önce bitmesi ve İslam coğrafyasının içerisinde bulunduğu durumdan kurtulup bir an önce feraha ve barışa ermesi için ümmet olarak dua etmemiz gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, Miraç Kandilinin tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.