MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suudi Heyet Kapadokya'da İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 15.12.2017 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Suudi Heyet Kapadokya'da İncelemelerde Bulundu

Seyahat Acentaları, Basın, Sosyal Medya ve Grup Satın Alma Sorumlularından oluşan 26 Kişilik Suudi Arabistan Heyeti Kapadokya’da düzenlenen programa katılmak için Nevşehir’e geldi.
  T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım (TYDTA), Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA), Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Türk Hava Yolları(THY) İşbirliğiyle; Seyahat Acentaları, Basın, Sosyal Medya ve Grup Satın Alma Sorumlularından oluşan 26 Kişilik Suudi Arabistan Heyeti Kapadokya’da düzenlenen programa katılmak için Nevşehir’e geldi.   Program; Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk bölgesinde bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin Kültür ve Turizm Müdürleri, THY yöneticileri, Turizm firmalarının temsilcileri ve AHİKA personelinin katılımıyla Avanos’ta gerçekleştirildi. Toplantı AHİKA Genel Sekreter Vekili Bekir Varol’un açılış konuşmasıyla başladı AHİKA Nevşehir Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Barış Boğaç Gürsel tarafından gerçekleştirilen Bölge ile ilgili sunumlarla devam eden etkinliğin ilk günü öğleden sonra B2B görüşmelerle sona erdi. Programın bu bölümünde Suudi ve Türk temsilciler yüz yüze işbirliği adımları atma olanağı yakaladılar.   15 Aralık Cuma günü balon turu ile güne başlayan Suudi Heyet Göreme Açık Hava Müzesi, Özkonak Yeraltı Şehri gibi tarihi ve turistik alanları gezdi ve Avanos’ta bulunan bir seramik atölyesinde çömlek yapımı izledi. Heyet daha sonra programın Kayseri bölümü için Kayseri’ye geçti. 
Seyahat Acentaları, Basın, Sosyal Medya ve Grup Satın Alma Sorumlularından oluşan 26 Kişilik Suudi Arabistan Heyeti Kapadokya’da düzenlenen programa katılmak için Nevşehir’e geldi.

 

T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım (TYDTA), Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA), Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Türk Hava Yolları(THY) İşbirliğiyle; Seyahat Acentaları, Basın, Sosyal Medya ve Grup Satın Alma Sorumlularından oluşan 26 Kişilik Suudi Arabistan Heyeti Kapadokya’da düzenlenen programa katılmak için Nevşehir’e geldi.

 

Program; Ahiler Kalkınma Ajansı’nın sorumluluk bölgesinde bulunan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin Kültür ve Turizm Müdürleri, THY yöneticileri, Turizm firmalarının temsilcileri ve AHİKA personelinin katılımıyla Avanos’ta gerçekleştirildi. Toplantı AHİKA Genel Sekreter Vekili Bekir Varol’un açılış konuşmasıyla başladı AHİKA Nevşehir Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Barış Boğaç Gürsel tarafından gerçekleştirilen Bölge ile ilgili sunumlarla devam eden etkinliğin ilk günü öğleden sonra B2B görüşmelerle sona erdi. Programın bu bölümünde Suudi ve Türk temsilciler yüz yüze işbirliği adımları atma olanağı yakaladılar.

 

15 Aralık Cuma günü balon turu ile güne başlayan Suudi Heyet Göreme Açık Hava Müzesi, Özkonak Yeraltı Şehri gibi tarihi ve turistik alanları gezdi ve Avanos’ta bulunan bir seramik atölyesinde çömlek yapımı izledi. Heyet daha sonra programın Kayseri bölümü için Kayseri’ye geçti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.