Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez'de inşası süren üniversite binasında incelemelerde bulundu

SPOR 14.08.2020 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez'de inşası süren üniversite binasında incelemelerde bulundu

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Suvermez de yapımı devam eden üniversite binasında incelemede bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Suvermez de yapımı devam eden üniversite binasında incelemede bulundu.    Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir hayırsever işadamı Hamza Ertaş tarafından Suvermez de yaptırılan meslek yüksekokulu binasında incelemede bulundu.    İncelemede Özdemir'e Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yapı işleri ve teknik daire başkanı Sibel Akbaş, Derinkuyu İlçe Müdürü İsa Demir ve diğer yetkililer eşlik etti.    İl Müdürü Özdemir yaptığı açıklamada hayırsever işadamı Hamza  Ertaş tarafından ilimize kazandırılan bu güzel meslek yüksekokulunun yapımının sonuna gelindiğini yakın bir zamanda burada öğrencilerin eğitim öğretime başlayacağını bu noktada da barınmayla ilgili taleplerin devreye gireceğini belirterek kurum olarak burada okuyacak üniversite öğrencilerinin yurt taleplerini karşılamak adına bir çalışma yaptıklarını söyledi.    Bu çalışmanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi ve Derinkuyu Belediyesi ortaklığıyla istişare edilerek yapılacağını belirtti. 
Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Suvermez de yapımı devam eden üniversite binasında incelemede bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Suvermez de yapımı devam eden üniversite binasında incelemede bulundu. 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir hayırsever işadamı Hamza Ertaş tarafından Suvermez de yaptırılan meslek yüksekokulu binasında incelemede bulundu. 

 

İncelemede Özdemir'e Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yapı işleri ve teknik daire başkanı Sibel Akbaş, Derinkuyu İlçe Müdürü İsa Demir ve diğer yetkililer eşlik etti. 

 

İl Müdürü Özdemir yaptığı açıklamada hayırsever işadamı Hamza  Ertaş tarafından ilimize kazandırılan bu güzel meslek yüksekokulunun yapımının sonuna gelindiğini yakın bir zamanda burada öğrencilerin eğitim öğretime başlayacağını bu noktada da barınmayla ilgili taleplerin devreye gireceğini belirterek kurum olarak burada okuyacak üniversite öğrencilerinin yurt taleplerini karşılamak adına bir çalışma yaptıklarını söyledi. 

 

Bu çalışmanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi ve Derinkuyu Belediyesi ortaklığıyla istişare edilerek yapılacağını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.