Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kalespor: 4 K.Göremespor: 3

SPOR 17.02.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Suvermez Kalespor: 4 K.Göremespor: 3

Nevşehir 1.Amatör Lig A grubunda Suvermez Kalespor, Kapadokya Göremespor’u konuk etti.
  1.Amatör Lig A grubuna grup birincisi Kapadokya Göremespor, ikinci sırada bulunan Suvermez Kalespor’a konuk oldu. Nefeslerin kesildiği maçın ilk yarısı karşılıklı goller ile 2-2 sona erdi. Maçın ikinci yarısında da futbol severlerin nefeslerinin kesildiği karşılaşmada Suvermez Kalespor maçı 4-3 kazanmasını bildi.   Bu sonucun ardından A Grubunda lider Kapadokya Göremespor 40 puanda kalırken Suvermez Kalespor ise bir maç eksiği ile puanını 36’ya çıkartı. 
Nevşehir 1.Amatör Lig A grubunda Suvermez Kalespor, Kapadokya Göremespor’u konuk etti.

 

1.Amatör Lig A grubuna grup birincisi Kapadokya Göremespor, ikinci sırada bulunan Suvermez Kalespor’a konuk oldu. Nefeslerin kesildiği maçın ilk yarısı karşılıklı goller ile 2-2 sona erdi. Maçın ikinci yarısında da futbol severlerin nefeslerinin kesildiği karşılaşmada Suvermez Kalespor maçı 4-3 kazanmasını bildi.

 

Bu sonucun ardından A Grubunda lider Kapadokya Göremespor 40 puanda kalırken Suvermez Kalespor ise bir maç eksiği ile puanını 36’ya çıkartı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.