Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SYDV kömür dağıtımlarına başladı

NEVŞEHİR 04.09.2020 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SYDV kömür dağıtımlarına başladı

Nevşehir Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce yardıma muhtaç ailelere yönelik kömür yardımı dağıtımları başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce yardıma muhtaç ailelere yönelik kömür yardımı dağıtımları başladı.    Yardıma muhtaç ailelerin Vakfa yaptıkları müracaatların incelenmesinin ardından Vakıf mütevelli heyetinin de onayı ile hazırlanan listedeki ailelere yardım ulaştırılmaya başlandı.     Nevşehir'de ikamet eden yabancı uyruklu, yardıma muhtaç ailelere de yapılan kömür yardımı dağıtımlarının Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.     Geçtiğimiz yıllarda özellikle ihtiyacı bulunmayan bazı yabancı uyruklu ailelerin bu yardımları suistimal etmesi üzerine Vakfın bu yıl yardımların dağıtımında daha titiz bir inceleme yaptığı belirtiliyor.     Bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi 4 - 5 bin ton dolayında bir kömür yardımının ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması bekleniyor.  
Nevşehir Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce yardıma muhtaç ailelere yönelik kömür yardımı dağıtımları başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliğine bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce yardıma muhtaç ailelere yönelik kömür yardımı dağıtımları başladı. 

 

Yardıma muhtaç ailelerin Vakfa yaptıkları müracaatların incelenmesinin ardından Vakıf mütevelli heyetinin de onayı ile hazırlanan listedeki ailelere yardım ulaştırılmaya başlandı.  

 

Nevşehir'de ikamet eden yabancı uyruklu, yardıma muhtaç ailelere de yapılan kömür yardımı dağıtımlarının Ekim ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.  

 

Geçtiğimiz yıllarda özellikle ihtiyacı bulunmayan bazı yabancı uyruklu ailelerin bu yardımları suistimal etmesi üzerine Vakfın bu yıl yardımların dağıtımında daha titiz bir inceleme yaptığı belirtiliyor.  

 

Bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi 4 - 5 bin ton dolayında bir kömür yardımının ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.