Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Anneler Günü Programı Düzenleyecek

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2015 - 22:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Anneler Günü Programı Düzenleyecek

  Nevşehir Türk Eğitim Sen Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 9 Mayıs Cumartesi Günü Anneler günü programı düzenleniyor.   Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenecek olan Anneler Günü programına tüm anneler davet edilirken yapılan yazılı açıklama ise aynen şu şekilde;   ‘’Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Nevşehir “Kapadokya Park” tesislerinde 9 Mayıs 2015  Cumartesi günü, saat:11.00’da tüm kadın üyelerimiz, üye annelerimiz, erkek üyelerimizin eşlerinin katılacağı eğlence ve piknik düzenlenecektir. Tüm elleri öpülesi vefakâr annelerimizi, tüm kadın üyelerimizi ve üye yakınları annelerimizi Kapadokya Park’taki anneler günü kutlama programına davet ediyoruz. Katılacak kadın üyelerimizin, üye annelerimizin ve üye yakını annelerimizin, katılım isim listesi ve sayılarını 08.05.2015 Cuma günü 16.00’a kadar TES. Nevşehir Kadın Kolları ilgili kişilerine ve Sendika yönetimine bildirmelerini rica ederiz.’’   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

 
Nevşehir Türk Eğitim Sen Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 9 Mayıs Cumartesi Günü Anneler günü programı düzenleniyor.
 
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenecek olan Anneler Günü programına tüm anneler davet edilirken yapılan yazılı açıklama ise aynen şu şekilde;
 
‘’Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Nevşehir “Kapadokya Park” tesislerinde 9 Mayıs 2015  Cumartesi günü, saat:11.00’da tüm kadın üyelerimiz, üye annelerimiz, erkek üyelerimizin eşlerinin katılacağı eğlence ve piknik düzenlenecektir. Tüm elleri öpülesi vefakâr annelerimizi, tüm kadın üyelerimizi ve üye yakınları annelerimizi Kapadokya Park’taki anneler günü kutlama programına davet ediyoruz.
Katılacak kadın üyelerimizin, üye annelerimizin ve üye yakını annelerimizin, katılım isim listesi ve sayılarını 08.05.2015 Cuma günü 16.00’a kadar TES. Nevşehir Kadın Kolları ilgili kişilerine ve Sendika yönetimine bildirmelerini rica ederiz.’’

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.