Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Başbakanlığa Dilekçe Gönderdi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2015 - 08:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Başbakanlığa Dilekçe Gönderdi

Türk Eğitim Sen tarafından başlatılan dilekçe eylemi sonucunda dilekçeler Başbakanlığa PTT Kargo ile gönderildi. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; Eğitim çalışanlarının her zaman yanında bulunan Türk Eğitim Sen, yapmış olduğu eylem ve farkındalılık çalışması ile eğitimcinin sorunlarını her daim gündeme taşıyacak, sorunların çözümünde öncü rol oynayacaktır. Protokol ve masa başı sendikacılık yapmayacak, Eğitim çalışanlarının haklarını korumaya ve geliştirmeye devam edecek. Onurlu eğitim çalışanlarının yanında olmaya devam edecektir. Eğitim çalışanlarının haklarını gasp etmeye çalışanları ifşa edecek, Hukuk ve adalet ilkelerinin uygulanmamasına izin vermeyecek, eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarının, modern ülkelerde olduğu geliştirilmesi için öncü rol oynayacaktır. Son yıllarda yaşadığımız özlük ve mali haklarımızdaki kayıplara göz yumanlar, atama sisteminde 90'lı yıllara geri dönüşe öncülük edenler varlıklarını uzun süre sürdüremeyecekler, mücadeleyi onurlu eğitim çalışanları ve eğitim çalışanlarının yanında olanlar kazanacaktır dedi.  

Türk Eğitim Sen tarafından başlatılan dilekçe eylemi sonucunda dilekçeler Başbakanlığa PTT Kargo ile gönderildi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada; Eğitim çalışanlarının her zaman yanında bulunan Türk Eğitim Sen, yapmış olduğu eylem ve farkındalılık çalışması ile eğitimcinin sorunlarını her daim gündeme taşıyacak, sorunların çözümünde öncü rol oynayacaktır. Protokol ve masa başı sendikacılık yapmayacak, Eğitim çalışanlarının haklarını korumaya ve geliştirmeye devam edecek. Onurlu eğitim çalışanlarının yanında olmaya devam edecektir. Eğitim çalışanlarının haklarını gasp etmeye çalışanları ifşa edecek, Hukuk ve adalet ilkelerinin uygulanmamasına izin vermeyecek, eğitim çalışanlarının özlük ve mali haklarının, modern ülkelerde olduğu geliştirilmesi için öncü rol oynayacaktır. Son yıllarda yaşadığımız özlük ve mali haklarımızdaki kayıplara göz yumanlar, atama sisteminde 90'lı yıllara geri dönüşe öncülük edenler varlıklarını uzun süre sürdüremeyecekler, mücadeleyi onurlu eğitim çalışanları ve eğitim çalışanlarının yanında olanlar kazanacaktır dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.