MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Ürgüp’te Öğretmenler İçin Mevlid Okuttu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2015 - 16:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen Ürgüp’te Öğretmenler İçin Mevlid Okuttu

Ürgüp'te Türk Eğitim Sen tarafından 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenler için Musalla Camisinde mevlit okutuldu. Mevlit programı, Din görevlileri Muhittin Macit, İsmail Oruç, Hüseyin Öksüz ve Ali Çelebi tarafından ebediyete intikal eden öğretmenler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Program sonunda Musalla Camii İmam Hatibi Muhittin Macit okutulan mevlit in duasını yaptı. Musalla Camiinde düzenlenen mevlit programına Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Öğretmenler, vatandaşlar ve Sendika temsilcileri katıldı. Program çıkışında cemaate tulumba tatlısı ikram edildi.   

Ürgüp'te Türk Eğitim Sen tarafından 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenler için Musalla Camisinde mevlit okutuldu.

Mevlit programı, Din görevlileri Muhittin Macit, İsmail Oruç, Hüseyin Öksüz ve Ali Çelebi tarafından ebediyete intikal eden öğretmenler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Program sonunda Musalla Camii İmam Hatibi Muhittin Macit okutulan mevlit in duasını yaptı.

Musalla Camiinde düzenlenen mevlit programına Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Öğretmenler, vatandaşlar ve Sendika temsilcileri katıldı.

Program çıkışında cemaate tulumba tatlısı ikram edildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.