Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Türk Sağlık Sen Nevşehir Devlet Hastanesinde İmza Kampanyası Düzenliyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Türk Sağlık Sen Nevşehir Devlet Hastanesinde İmza Kampanyası Düzenliyor

Bütün sağlık çalışanlarının sıkıntısı olan döner sermayenin, ek ödeme ve diğer gelirlerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı verilmemesi ile ilgili olarak Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir Devlet Hastanesi yemekhanesi önünde imza kampanyası düzenledi.   TBMM dilekçe komisyonu başkanlığına Türk Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından teslim edilecek olan dilekçeler, sağlık çalışanları tarafından imzalandı.  Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Çetin, ‘’Döner sermayenin, diğer ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı verilmemesi ile ilgili olan dilekçe kampanyamız, sağlık çalışanları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Her zaman sağlık çalışanlarının yanında yer alarak, sağlık çalışanlarının menfaatleri için uğraşıp ve bu konuda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi olarak imza kampanyamıza destek veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz’’ diye konuştu. 

Bütün sağlık çalışanlarının sıkıntısı olan döner sermayenin, ek ödeme ve diğer gelirlerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı verilmemesi ile ilgili olarak Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir Devlet Hastanesi yemekhanesi önünde imza kampanyası düzenledi.
 
TBMM dilekçe komisyonu başkanlığına Türk Sağlık Sen Genel Merkezi tarafından teslim edilecek olan dilekçeler, sağlık çalışanları tarafından imzalandı.  Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Çetin, ‘’Döner sermayenin, diğer ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı verilmemesi ile ilgili olan dilekçe kampanyamız, sağlık çalışanları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Her zaman sağlık çalışanlarının yanında yer alarak, sağlık çalışanlarının menfaatleri için uğraşıp ve bu konuda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi olarak imza kampanyamıza destek veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz’’ diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.