Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Sağlık Sen’den 112 Acil Sağlık İstasyonuna Ziyaret

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2014 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Sağlık Sen’den 112 Acil Sağlık İstasyonuna Ziyaret

İlçe ve işyeri ziyaretlerine hız kesmeden devam eden, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi Merkez 1 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonunu ziyaret etti.   Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı ve 112 Temsilcisi Burak Koşar tarafından gerçekleştirilen ziyarette 112 personeline, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin tarafından, Aile Danışmanlığı Sertifikası, Tam Gün Yasası, Mesai Saatleri ve sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Sağlık çalışanlarının istek ve sıkıntıları dinlendi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
İlçe ve işyeri ziyaretlerine hız kesmeden devam eden, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi Merkez 1 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonunu ziyaret etti.
 
Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı ve 112 Temsilcisi Burak Koşar tarafından gerçekleştirilen ziyarette 112 personeline, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin tarafından, Aile Danışmanlığı Sertifikası, Tam Gün Yasası, Mesai Saatleri ve sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Sağlık çalışanlarının istek ve sıkıntıları dinlendi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.