Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkü Dostları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Buluştu

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2015 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkü Dostları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Buluştu

  Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu ve Halk Oyunları ekiplerinin gösterisi ilgiyle izlendi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, salonu hınca hınç dolduran türkü dostları için ilk olarak Halk oyunları ekipleri , Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi sundu. Karadeniz yöresinin kendine has hareketli gösterisini başarılı bir şekilde sahneye yansıtan Nevşehir Belediyesi Halk oyunları ekipleri, izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Daha sonra sahnede yerini alan Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, şef Mehmet İzci yönetiminde başta Nevşehir olmak üzere Türkiye’nin değişik yörelerinden derlenen türküleri seslendirdi. Koro ve solistlerin söylediği türkülere izleyicilerde zaman zaman eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süre ile devam eden konser sonunda bir koro elemanı tarafından açılan Türk Bayrağı, izleyicilerden büyük alkış aldı.
 

Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu ve Halk Oyunları ekiplerinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, salonu hınca hınç dolduran türkü dostları için ilk olarak Halk oyunları ekipleri , Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi sundu.

Karadeniz yöresinin kendine has hareketli gösterisini başarılı bir şekilde sahneye yansıtan Nevşehir Belediyesi Halk oyunları ekipleri, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

Daha sonra sahnede yerini alan Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, şef Mehmet İzci yönetiminde başta Nevşehir olmak üzere Türkiye’nin değişik yörelerinden derlenen türküleri seslendirdi. Koro ve solistlerin söylediği türkülere izleyicilerde zaman zaman eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süre ile devam eden konser sonunda bir koro elemanı tarafından açılan Türk Bayrağı, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.