Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye’nin En Büyük Atasay Altın Mağazası Nevşehir’de Açıldı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2015 - 20:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye’nin En Büyük Atasay Altın Mağazası Nevşehir’de Açıldı

Türkiye’nin en büyük altın mağazası Nevşehir’de bugün hizmete açıldı. Atasay Altın mağazasının açılışına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve çok sayıda davetli katıldı. Atasay Özaltın mağazasının açılışında Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Faruk Özaltın açılış öncesinde birer konuşma yaptılar. Özaltın Atasay Mağazasının açılışını konuşmaların ardından ise Vali Mehmet Ceylan, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve şirket yönetim kurulu ile birlikte yaptılar.  

Türkiye’nin en büyük altın mağazası Nevşehir’de bugün hizmete açıldı.
Atasay Altın mağazasının açılışına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve çok sayıda davetli katıldı.

Atasay Özaltın mağazasının açılışında Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Faruk Özaltın açılış öncesinde birer konuşma yaptılar.

Özaltın Atasay Mağazasının açılışını konuşmaların ardından ise Vali Mehmet Ceylan, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Belediye Başkanı Hasan Ünver ve şirket yönetim kurulu ile birlikte yaptılar.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.