MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TALES Matematik Müzesi Kardelen Koleji'nde

EĞİTİM 27.12.2017 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TALES Matematik Müzesi Kardelen Koleji'nde

Kardelen Kolejinin öğrencilerine ve Nevşehir'e sunduğu fırsatlar, hız kesmeden devam ediyor.
  Kardelen Kolejinin öğrencilerine ve Nevşehir'e sunduğu fırsatlar, hız kesmeden devam ediyor. Nevşehir eğitiminde ilklerin okulu olan Kardelen Koleji TALES Matematik Müzesini Nevşehir'e getirerek öğrencileri ile buluşturdu.   Kardelen Koleji Eğlence Merkezi salonuna kurulan müze Kardelenli öğrenciler tarafından 3 gün boyunca ziyaret edilecek Cumartesi günü ise Nevşehir'in tüm öğrencilerinin hizmetinde olacak. Matematiği dokunarak,görerek,yaşayarak öğretmeyi amaç edinen etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlenecekler hem de matematiğin eğlenceli dünyasını keşfedecekler.
Kardelen Kolejinin öğrencilerine ve Nevşehir'e sunduğu fırsatlar, hız kesmeden devam ediyor.

 

Kardelen Kolejinin öğrencilerine ve Nevşehir'e sunduğu fırsatlar, hız kesmeden devam ediyor. Nevşehir eğitiminde ilklerin okulu olan Kardelen Koleji TALES Matematik Müzesini Nevşehir'e getirerek öğrencileri ile buluşturdu.

 

Kardelen Koleji Eğlence Merkezi salonuna kurulan müze Kardelenli öğrenciler tarafından 3 gün boyunca ziyaret edilecek Cumartesi günü ise Nevşehir'in tüm öğrencilerinin hizmetinde olacak. Matematiği dokunarak,görerek,yaşayarak öğretmeyi amaç edinen etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlenecekler hem de matematiğin eğlenceli dünyasını keşfedecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.