MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tanrıver, 'Belediye Başkanımız Ünver Görevinin Başındadır'

SİYASET 03.10.2017 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tanrıver, 'Belediye Başkanımız Ünver Görevinin Başındadır'

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," 02/10/2017 günlü Kanal D Ana Haber Bülteninde Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'in de aralarında bulunduğu belediye başkanlarının istifa ettirileceği şeklideki açıklamanın şehrimiz yönüyle hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," 02/10/2017 günlü Kanal D Ana Haber Bülteninde Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'in de aralarında bulunduğu belediye başkanlarının istifa ettirileceği şeklideki açıklamanın şehrimiz yönüyle hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. Bu açıklamanın teyidi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızdan ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver'den alınmamış, sorgulanmamıştır. Gazeteciliğe yakışmayan nitelikteki bu açıklamanın şehrimiz açısından haber değeri olmayan talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz".   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," Ak Parti Genel Merkezimizde Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı ile ilgili mülakatlar yapılırken Kanal D Ana Haber bülteninde yapılan bu talihsiz açıklama sonrası Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Erol Kaya bizzat şahsımı 21:29'da arayarak açıklamanın şehrimiz yönüyle doğru olmadığını, derhal basın açıklaması ile Belediye Başkanımızın görevinin başında olduğunu bildirmemi istemiştir. Bu bildirim sonrası soysal medya hesaplarımızdan Nevşehir halkımız bilgilendirilmiştir. İl Belediye Başkanımız Hasan Ünver, daha önce olduğu gibi Nevşehir ile ilgili yatırım ve projelerine aralıksız devam edecektir. " dedi   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," Son zamanlarda Nevşehir'deki Ak Partimizin içerisine fitne sokmaya, teşkilatları yıpratmaya, belediye başkanlarımıza iftiralar atmaya kalkanlar bağımsız yargıya hesap vereceklerdir. Kaynağı teyit edilmeden Ulusal bir kanaldan yapılan bu açıklamanın amacının ne olduğunu anlamak çok da zor değil. Ama unutmasınlar "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Biz biriz, beraberiz, kardeşiz, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver ve bütün teşkilatlarımızla birlikte Nevşehir’de hizmet etmeye devam edeceğiz”. dedi
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," 02/10/2017 günlü Kanal D Ana Haber Bülteninde Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'in de aralarında bulunduğu belediye başkanlarının istifa ettirileceği şeklideki açıklamanın şehrimiz yönüyle hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," 02/10/2017 günlü Kanal D Ana Haber Bülteninde Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'in de aralarında bulunduğu belediye başkanlarının istifa ettirileceği şeklideki açıklamanın şehrimiz yönüyle hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. Bu açıklamanın teyidi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızdan ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver'den alınmamış, sorgulanmamıştır. Gazeteciliğe yakışmayan nitelikteki bu açıklamanın şehrimiz açısından haber değeri olmayan talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz".

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," Ak Parti Genel Merkezimizde Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı ile ilgili mülakatlar yapılırken Kanal D Ana Haber bülteninde yapılan bu talihsiz açıklama sonrası Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Erol Kaya bizzat şahsımı 21:29'da arayarak açıklamanın şehrimiz yönüyle doğru olmadığını, derhal basın açıklaması ile Belediye Başkanımızın görevinin başında olduğunu bildirmemi istemiştir. Bu bildirim sonrası soysal medya hesaplarımızdan Nevşehir halkımız bilgilendirilmiştir. İl Belediye Başkanımız Hasan Ünver, daha önce olduğu gibi Nevşehir ile ilgili yatırım ve projelerine aralıksız devam edecektir. " dedi

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver," Son zamanlarda Nevşehir'deki Ak Partimizin içerisine fitne sokmaya, teşkilatları yıpratmaya, belediye başkanlarımıza iftiralar atmaya kalkanlar bağımsız yargıya hesap vereceklerdir. Kaynağı teyit edilmeden Ulusal bir kanaldan yapılan bu açıklamanın amacının ne olduğunu anlamak çok da zor değil. Ama unutmasınlar "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Biz biriz, beraberiz, kardeşiz, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver ve bütün teşkilatlarımızla birlikte Nevşehir’de hizmet etmeye devam edeceğiz”. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.