MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tanrıver, Nevruz Ülkemizin Kalkınmasına Vesile Olsun

SİYASET 21.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tanrıver, Nevruz Ülkemizin Kalkınmasına Vesile Olsun

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, 21 Mart Nevruz gününün Ortadoğu’dan, Asya’ya ve Anadolu’ya kadar baharı, tabiatı, bereketi ve dirilişi simgeleyen ortak bir değer olduğunu söyledi.
  21 Mart Nevruz günü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaşadığımız coğrafyada binlerce yıldır baharın vesile edilerek kutlanılan nevruz bayramını ayrıştırıcı bir söylem olarak kullanılmaması gerektiğine vurgu yaptı.   Nevruz Bayramının bahara, dirilişe ve yeni dönem ile ülkemizin ulaşacağı daha güzel yarınlara vesile olmasını temenni eden Tanrıver; “Aynı gök kubbenin altında dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yaşayan kadim bir milletin evlatları olan bizler, tabiatın uyanışını gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeli, medeniyetimizin farklı renk ve dokularını sevgi ve hoşgörü ortamında yakınlaştırarak birliğimizi güçlendiren Nevruz geleneğini gelecek kuşaklara aktarmalıyız. 14 yılık iktidarlarımız döneminde Dil, din, mezhep ve yaşam tarzı farklılığı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla için daha özgür ve müreffeh bir Türkiye inşaa etme için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Geçmişi birlikte oluşturduğumuz gibi, geleceğimizin de birlikte inşa edilmesini sağlamalıyız” dedi.   AK Parti’nin her zaman toplumun sorunlarını doğru tespit ederek çözüm üreten bir parti olduğunu hatırlatan Tanrıver; “AK Parti olarak bu anlayışımız, milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurmaktır. Bunlara en iyi örnekler kürt kardeşlerimize yönelik red, inkar ve asimilasyon politikalarına son vermemiz, başörtü yasaklarını kaldırmamız ve Kürtçenin seçmeli ders olarak okutulmasıdır. Ayrıca Alevi ve Roman Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik çeşitli çalışmalarımız devem etmektedir” diye konuştu.   Tanrıver, AK Parti’nin her zaman ve her alanda hukuk devleti zemininde tüm yaşam tarzlarının güvencesi olduğunu ifade ederek; “Demokratik haklara sahip çıkarken, bu haklarla ilgisi olmayan şiddet ve terörü de net bir şekilde karşımıza aldığımızı ve bu nokta da kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğimizin net bir şekilde bilinmesi gerekmektedir. Milleti esas alan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bu kapsamda vesayet yapılarını köklü bir şekilde sonlandıracak, demokrasimizi çok daha sağlam bir temele kavuşturacak ve Yeni dönemde de demokrasinin standartlarını 80 milyon için yükseltmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, barış ve kardeşlik adına güzel bir başlangıca vesile olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyor, selamlarımı sunuyorum.” 
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, 21 Mart Nevruz gününün Ortadoğu’dan, Asya’ya ve Anadolu’ya kadar baharı, tabiatı, bereketi ve dirilişi simgeleyen ortak bir değer olduğunu söyledi.

 

21 Mart Nevruz günü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaşadığımız coğrafyada binlerce yıldır baharın vesile edilerek kutlanılan nevruz bayramını ayrıştırıcı bir söylem olarak kullanılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Nevruz Bayramının bahara, dirilişe ve yeni dönem ile ülkemizin ulaşacağı daha güzel yarınlara vesile olmasını temenni eden Tanrıver; “Aynı gök kubbenin altında dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yaşayan kadim bir milletin evlatları olan bizler, tabiatın uyanışını gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeli, medeniyetimizin farklı renk ve dokularını sevgi ve hoşgörü ortamında yakınlaştırarak birliğimizi güçlendiren Nevruz geleneğini gelecek kuşaklara aktarmalıyız. 14 yılık iktidarlarımız döneminde Dil, din, mezhep ve yaşam tarzı farklılığı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla için daha özgür ve müreffeh bir Türkiye inşaa etme için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Geçmişi birlikte oluşturduğumuz gibi, geleceğimizin de birlikte inşa edilmesini sağlamalıyız” dedi.

 

AK Parti’nin her zaman toplumun sorunlarını doğru tespit ederek çözüm üreten bir parti olduğunu hatırlatan Tanrıver; “AK Parti olarak bu anlayışımız, milli birlik, huzur ve kardeşliğimiz tesis edilerek, barış diliyle Yeni bir Türkiye kurmaktır. Bunlara en iyi örnekler kürt kardeşlerimize yönelik red, inkar ve asimilasyon politikalarına son vermemiz, başörtü yasaklarını kaldırmamız ve Kürtçenin seçmeli ders olarak okutulmasıdır. Ayrıca Alevi ve Roman Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik çeşitli çalışmalarımız devem etmektedir” diye konuştu.

 

Tanrıver, AK Parti’nin her zaman ve her alanda hukuk devleti zemininde tüm yaşam tarzlarının güvencesi olduğunu ifade ederek; “Demokratik haklara sahip çıkarken, bu haklarla ilgisi olmayan şiddet ve terörü de net bir şekilde karşımıza aldığımızı ve bu nokta da kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğimizin net bir şekilde bilinmesi gerekmektedir. Milleti esas alan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bu kapsamda vesayet yapılarını köklü bir şekilde sonlandıracak, demokrasimizi çok daha sağlam bir temele kavuşturacak ve Yeni dönemde de demokrasinin standartlarını 80 milyon için yükseltmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, barış ve kardeşlik adına güzel bir başlangıca vesile olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyor, selamlarımı sunuyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.