Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tansu Çiller'in Referandum Oyu Belli Oldu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 12.04.2017 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tansu Çiller'in Referandum Oyu Belli Oldu

MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.
MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.   1993-1996 yılları arasında Başbakanlık yapan Tansu Çiller'in referandum oyu belli oldu. Referandum sürecinde Bahçeli'ye karşı "Hayır" çalışmasıyla öne çıkan MHP'li Meral Akşener, eski başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini ileri sürdü.   Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bugünkü köşesinde konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: Halk TV'de dünkü konuğum Meral Akşener'di. Bana göre Akşener yaklaşık bir saatlik programda çok formdaydı.   Programın sonuna doğru eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin o zamanki genel başkanı Tansu Çiller hakkında çok ilginç̧ bir iddia attı ortaya.   Çiller'in “Evetçi” olduğunu söyledi. Zaman darlığından üsteleyemedim ama inanın çok sasırdım."  
MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.

MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.

 

1993-1996 yılları arasında Başbakanlık yapan Tansu Çiller'in referandum oyu belli oldu. Referandum sürecinde Bahçeli'ye karşı "Hayır" çalışmasıyla öne çıkan MHP'li Meral Akşener, eski başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini ileri sürdü.

 

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bugünkü köşesinde konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Halk TV'de dünkü konuğum Meral Akşener'di. Bana göre Akşener yaklaşık bir saatlik programda çok formdaydı.

 

Programın sonuna doğru eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin o zamanki genel başkanı Tansu Çiller hakkında çok ilginç̧ bir iddia attı ortaya.

 

Çiller'in “Evetçi” olduğunu söyledi. Zaman darlığından üsteleyemedim ama inanın çok sasırdım."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.