Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taraftarlar, ‘Sabrımız kalmadı, adam gibi oynayın’

SPOR 11.09.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taraftarlar, ‘Sabrımız kalmadı, adam gibi oynayın’

Nevşehir Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupasında Osmaniyespor ile oynadığı maçta son derece kötü bir oyun sergileyen futbolcular protesto edildi.
  Nevşehir Belediyespor ligde henüz galibiyetle tanışamazken Ziraat Türkiye kupası maçında da Osmaniyespor’a karşı son derece kötü bir oyun sergilemesiyle 1-0 sahadan yenik ayrılması taraftarların sabrını taşırdı. Özellikle açık tribünlerde yerini alan Meterisliler maç boyunca tezahürat yapmazken maçın 80.dakikalasından itibaren ise “Sabrımız kalmadı, adam gibi oynayın”  tezahüratları yapması dikkatlerden kaçmadı.   Maç sonunda ise taraftarlar Nevşehir Belediyesporlu futbolcuları tribünlere davet ederek artık galibiyet yüzü görmek ve sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederek futbolculardan söz aldılar.
Nevşehir Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupasında Osmaniyespor ile oynadığı maçta son derece kötü bir oyun sergileyen futbolcular protesto edildi.

 

Nevşehir Belediyespor ligde henüz galibiyetle tanışamazken Ziraat Türkiye kupası maçında da Osmaniyespor’a karşı son derece kötü bir oyun sergilemesiyle 1-0 sahadan yenik ayrılması taraftarların sabrını taşırdı. Özellikle açık tribünlerde yerini alan Meterisliler maç boyunca tezahürat yapmazken maçın 80.dakikalasından itibaren ise “Sabrımız kalmadı, adam gibi oynayın”  tezahüratları yapması dikkatlerden kaçmadı.

 

Maç sonunda ise taraftarlar Nevşehir Belediyesporlu futbolcuları tribünlere davet ederek artık galibiyet yüzü görmek ve sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederek futbolculardan söz aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.