Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tarımda Hızlı Çözüm Artık Yeşil Masada

NEVŞEHİR 28.12.2016 - 09:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tarımda Hızlı Çözüm Artık Yeşil Masada

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, üreticilerin taleplerini hızlı ve sağlıklı biçimde sonuçlandırmaya yönelik olarak, Yeşil Masa Uygulamasını faaliyetlerini sürdürüyor
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, üreticilerin taleplerini hızlı ve sağlıklı biçimde sonuçlandırmaya yönelik olarak, Yeşil Masa Uygulamasını faaliyetlerini sürdürüyor.   İnsan odaklı çalışmanın bir göstergesi olarak; vatandaşın Bakanlık tarafından verilen hizmetlerden etkin ve hızlı bir şekilde faydalanması sağlanarak, bürokratik işlemlerin azaltılması amacıyla, İl Müdürlükleri bünyesinde "Yeşil Masa" uygulamasına geçildi.   Başkanlığımıca hazırlanan ve illerimizin tamamında hizmete geçen YEŞİL MASA uygulamasına  yesilmasa.tarim.gov.tr  web adresinden erişim sağlayabilirsiniz.   Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan, "Yeşil Masa Birimi" verilen hizmetlerden, etkin ve hızlı bir şekilde faydalanmayı sağlayarak, hizmet alanların memnuniyetinin sağlanması ve bürokratik işlemlerin azaltılmayı sağlıyor. Yeşil Masa uygulaması hakkında bilgi veren İl Müdürü Okan Yılmaz, "Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Yeşil Masa Birimi, vatandaşlarımıza, danışma, yönlendirme ve rehberlik hizmeti verecek olup, Müdürlüğümüze vatandaşlarımız tarafından yapılan, istek, öneri ve şikayetler, bu birim tarafından cevaplandırılmak üzere ilgili birimlere yönlendirilecek ve kayıt altına alınarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır" dedi.  
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, üreticilerin taleplerini hızlı ve sağlıklı biçimde sonuçlandırmaya yönelik olarak, Yeşil Masa Uygulamasını faaliyetlerini sürdürüyor

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, üreticilerin taleplerini hızlı ve sağlıklı biçimde sonuçlandırmaya yönelik olarak, Yeşil Masa Uygulamasını faaliyetlerini sürdürüyor.

 

İnsan odaklı çalışmanın bir göstergesi olarak; vatandaşın Bakanlık tarafından verilen hizmetlerden etkin ve hızlı bir şekilde faydalanması sağlanarak, bürokratik işlemlerin azaltılması amacıyla, İl Müdürlükleri bünyesinde "Yeşil Masa" uygulamasına geçildi.

 

Başkanlığımıca hazırlanan ve illerimizin tamamında hizmete geçen YEŞİL MASA uygulamasına  yesilmasa.tarim.gov.tr  web adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

 

Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan, "Yeşil Masa Birimi" verilen hizmetlerden, etkin ve hızlı bir şekilde faydalanmayı sağlayarak, hizmet alanların memnuniyetinin sağlanması ve bürokratik işlemlerin azaltılmayı sağlıyor. Yeşil Masa uygulaması hakkında bilgi veren İl Müdürü Okan Yılmaz, "Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Yeşil Masa Birimi, vatandaşlarımıza, danışma, yönlendirme ve rehberlik hizmeti verecek olup, Müdürlüğümüze vatandaşlarımız tarafından yapılan, istek, öneri ve şikayetler, bu birim tarafından cevaplandırılmak üzere ilgili birimlere yönlendirilecek ve kayıt altına alınarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.