Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tarsim Çiftcilerin Zararını Ödemiyor Mu ?

NEVŞEHİR 25.11.2016 - 20:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tarsim Çiftcilerin Zararını Ödemiyor Mu ?

Nevşehirde Ayda 1 yapılan il koordinasyon toplantısı Kozaklı ziraat odasında yapıldı.
Nevşehirde Ayda 1 yapılan il koordinasyon toplantısı Kozaklı ziraat odasında yapıldı.   Toplantıya Ziraat odaları Genel merkezinden yönetim kurulu üyesi ve İç Anadolu bölge sorumlusu Mustafa Hepokur’da Toplantıya katıldı.   Toplantıda Nevşehir il ve ilçe ziraat odası başkanları katıldılar.Yapılan toplantıda il ve ilçenin zirai sorunları da görüşüldü.Zirai Sorunlarda tarım kredi kooparatifleri ve Ziraat Bankaları çiftçiye ayrı ayrı tarsim sigortası yaptırdıkları ve bunun yanlış olduğu görüşüldü birde tarsim sigortası çiftçiye zararını ödemek için değil de adeta ödememek için çalıştığı iddia edildi.   Çiftçilerden bir kişi Tarsim sigortası yaptırmış badem ağaçlarını soğuk almış çiçek açmadan önce soğuk aldı diye ödememişler çiftçilerde Tarsim Sigortası Yaptırmaya Soğuk bakıyorlar gibi sözler konuşuldu bu sorunlar genel merkeze gönderildi oradan da ilgili birimlere bilgi verilecek.  
Nevşehirde Ayda 1 yapılan il koordinasyon toplantısı Kozaklı ziraat odasında yapıldı.

Nevşehirde Ayda 1 yapılan il koordinasyon toplantısı Kozaklı ziraat odasında yapıldı.

 

Toplantıya Ziraat odaları Genel merkezinden yönetim kurulu üyesi ve İç Anadolu bölge sorumlusu Mustafa Hepokur’da Toplantıya katıldı.

 

Toplantıda Nevşehir il ve ilçe ziraat odası başkanları katıldılar.Yapılan toplantıda il ve ilçenin zirai sorunları da görüşüldü.Zirai Sorunlarda tarım kredi kooparatifleri ve Ziraat Bankaları çiftçiye ayrı ayrı tarsim sigortası yaptırdıkları ve bunun yanlış olduğu görüşüldü birde tarsim sigortası çiftçiye zararını ödemek için değil de adeta ödememek için çalıştığı iddia edildi.

 

Çiftçilerden bir kişi Tarsim sigortası yaptırmış badem ağaçlarını soğuk almış çiçek açmadan önce soğuk aldı diye ödememişler çiftçilerde Tarsim Sigortası Yaptırmaya Soğuk bakıyorlar gibi sözler konuşuldu bu sorunlar genel merkeze gönderildi oradan da ilgili birimlere bilgi verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.