Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tasarım beceri atölyeleri açıldı

İLÇELER 06.01.2020 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tasarım beceri atölyeleri açıldı

Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulunda; 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında açılması planlanan Tasarım Beceri Atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi.
NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulunda; 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında açılması planlanan Tasarım Beceri Atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi.   Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan, Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Çakar  ile Acıgöl'de görev yapan okul müdürleri, kurum amirleri ve veliler katıldı.   Bakanlığın "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" sloganıyla yayınlamış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu belgesinde yer alan Tasarım Beceri Atölyelerinde gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler tasarlamayı, üretmeyi, paylaşmayı ve sorumluluk almayı öğrenecekler. Açılan atölyeler arasında Yaşam Becerileri Atölyesi, Müzik Atölyesi, Salon Sporları Atölyesi ve Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi bulunmakta.
Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulunda; 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında açılması planlanan Tasarım Beceri Atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi.

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulunda; 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında açılması planlanan Tasarım Beceri Atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan, Acıgöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Çakar  ile Acıgöl'de görev yapan okul müdürleri, kurum amirleri ve veliler katıldı.

 

Bakanlığın "Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye" sloganıyla yayınlamış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu belgesinde yer alan Tasarım Beceri Atölyelerinde gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler tasarlamayı, üretmeyi, paylaşmayı ve sorumluluk almayı öğrenecekler. Açılan atölyeler arasında Yaşam Becerileri Atölyesi, Müzik Atölyesi, Salon Sporları Atölyesi ve Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi bulunmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.