Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşçı,'İYİ Parti Kurucularından Olmaktan Şeref Duyuyorum'

SİYASET 30.10.2017 - 19:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Taşçı,'İYİ Parti Kurucularından Olmaktan Şeref Duyuyorum'

İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı partinin kurulmasından sonra ilk kez basın açıklamasında bulundu.
  İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı partinin kurulmasından sonra ilk kez basın açıklamasında bulundu.   İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı yaptıığ açıklamada Meral Akşener ve yol arkadaşlarıyla kurucular kurulunda bulunmaktan dolayı şeref duyuyorum dedi.   İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı açıklamasında şunları kaydetti;   “Türk Milletinin İYİ’liği, Türkiye’nin İYİ’liği ve değerli hemşerilerimizin İYİ’liği için İYİ Parti 25 Kasım 2017 tarihinde Resmen kurulmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve yol arkadaşları ile birlikte Kurucular Kurulunda yer almaktan Nevşehir adına büyük gurur ve şeref duymaktayım. İYİ Parti Vatanımıza Milletimize ve Devletimize hayırlı olsun. Parti Programız ve Tüzüğümüz ile Türk Siyasi hayatında ileri demokrasinin yegane örneği olacak partimizin iktidar yürüyüşü kararlı adımlarla devam etmektedir. Bizlerin inancı da tamdır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İYİ Partinin iktidar yürüyüşünde saf tutan kadrolar şehrimizde de emin adımlarını atmaya başlamıştır.   İYİ Partinin Kurucular Kurulunda aldığım vazife ile Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve Partimizin Yetkili Organları tarafından Nevşehir İli’nde, İl ve İlçe Teşkilatlarının Kuruluş ve Teşkilatlanma işlemlerinde tam yetki şahsıma verilmiştir.   Genel Merkezimizin programları doğrultusunda Nevşehir’imizin İl ve İlçe teşkilatları kamuoyunun huzuruna çıkmayı heyecan ve hevesle beklemektedir.”
İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı partinin kurulmasından sonra ilk kez basın açıklamasında bulundu.

 

İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı partinin kurulmasından sonra ilk kez basın açıklamasında bulundu.

 

İYİ Parti kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı yaptıığ açıklamada Meral Akşener ve yol arkadaşlarıyla kurucular kurulunda bulunmaktan dolayı şeref duyuyorum dedi.

 

İYİ Parti Kurucular kurulu üyesi Göksel Taşçı açıklamasında şunları kaydetti;

 

“Türk Milletinin İYİ’liği, Türkiye’nin İYİ’liği ve değerli hemşerilerimizin İYİ’liği için İYİ Parti 25 Kasım 2017 tarihinde Resmen kurulmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve yol arkadaşları ile birlikte Kurucular Kurulunda yer almaktan Nevşehir adına büyük gurur ve şeref duymaktayım. İYİ Parti Vatanımıza Milletimize ve Devletimize hayırlı olsun. Parti Programız ve Tüzüğümüz ile Türk Siyasi hayatında ileri demokrasinin yegane örneği olacak partimizin iktidar yürüyüşü kararlı adımlarla devam etmektedir. Bizlerin inancı da tamdır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İYİ Partinin iktidar yürüyüşünde saf tutan kadrolar şehrimizde de emin adımlarını atmaya başlamıştır.

 

İYİ Partinin Kurucular Kurulunda aldığım vazife ile Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve Partimizin Yetkili Organları tarafından Nevşehir İli’nde, İl ve İlçe Teşkilatlarının Kuruluş ve Teşkilatlanma işlemlerinde tam yetki şahsıma verilmiştir.

 

Genel Merkezimizin programları doğrultusunda Nevşehir’imizin İl ve İlçe teşkilatları kamuoyunun huzuruna çıkmayı heyecan ve hevesle beklemektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.