Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşçı, Meral Akşener’in Danışmanlığına Atandı

SİYASET 24.04.2018 - 23:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Taşçı, Meral Akşener’in Danışmanlığına Atandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığına kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı getirildi.
  İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlık görevine atandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığı görevine atanan Göksel Taşçı siyasi tecrübesi ve çalışkan tutumuyla 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimler de Akşener’in vazgeçilmez isimleri arasında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.   Nevşehir’de haberin merkezi lalehaber.com haber sitesi olarak Göksel Taşçı’ya yeni görevinde başarılar dileriz.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığına kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı getirildi.

 

İYİ Parti kurucular kurulu üyesi olan Göksel Taşçı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlık görevine atandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığı görevine atanan Göksel Taşçı siyasi tecrübesi ve çalışkan tutumuyla 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel seçimler de Akşener’in vazgeçilmez isimleri arasında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

 

Nevşehir’de haberin merkezi lalehaber.com haber sitesi olarak Göksel Taşçı’ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.