MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşeron İşçilerden, Millet İttifakına Tokat Gibi Cevap

SİYASET 20.06.2018 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Taşeron İşçilerden, Millet İttifakına Tokat Gibi Cevap

AK Parti Hükümeti tarafından taşeron işçilerin kadroya alınmasını Millet İttifakı seçim malzemesi yapmaya başladı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine artık sayılı günler kala millet ittifakının milletvekili adayları taşeron işçileri seçim malzemesi yapmaya başladı. Nitekim AK Parti hükümeti tarafından taşeron işçilerin kadroya alınması yüz binlerce işçi sevindirirken millet ittifakı ise oy avcılığı için taşeron işçilerin kadrolarının AK Parti yeniden iktidar olursa kadrolar iptal edilecek gibi söylemlerle oy istiyorlar.    Haber merkezimiz tarafından yapılan araştırma sonrasında ise AK Parti iktidarı tarafından verilen taşeron işçilere kadroların alınması gibi bir durumun olmadığı ortaya çıktı. Nitekim AK Parti tarafından taşeron işçilere verilen kadro çalışanların anayasal hakkı olarak ortaya çıkmasından dolayı kadroların iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Seçimlerde sırf oy alabilmek için Cumhur ittifakını yıpratmak amacıyla taşeron işçiler üzerinden oy avcılığı yapan millet ittifakı milletvekili adaylarına ise en güzel cevabı yeni taşeron işçileri tarafından verilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Millet ittifakının adaylarına cevap veren taşeron işçiler AK Parti hükümeti bizleri kadroya geçirdi. Ama siz sadece bizleri oy olarak gördüğünüz için bize bu söylemlerle geliyorsunuz. Biz taşeron işçileri olarak Cumhur ittifakının sonuna kadar yanındayız mesajı verdiler.
AK Parti Hükümeti tarafından taşeron işçilerin kadroya alınmasını Millet İttifakı seçim malzemesi yapmaya başladı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine artık sayılı günler kala millet ittifakının milletvekili adayları taşeron işçileri seçim malzemesi yapmaya başladı. Nitekim AK Parti hükümeti tarafından taşeron işçilerin kadroya alınması yüz binlerce işçi sevindirirken millet ittifakı ise oy avcılığı için taşeron işçilerin kadrolarının AK Parti yeniden iktidar olursa kadrolar iptal edilecek gibi söylemlerle oy istiyorlar. 

 

Haber merkezimiz tarafından yapılan araştırma sonrasında ise AK Parti iktidarı tarafından verilen taşeron işçilere kadroların alınması gibi bir durumun olmadığı ortaya çıktı. Nitekim AK Parti tarafından taşeron işçilere verilen kadro çalışanların anayasal hakkı olarak ortaya çıkmasından dolayı kadroların iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Seçimlerde sırf oy alabilmek için Cumhur ittifakını yıpratmak amacıyla taşeron işçiler üzerinden oy avcılığı yapan millet ittifakı milletvekili adaylarına ise en güzel cevabı yeni taşeron işçileri tarafından verilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Millet ittifakının adaylarına cevap veren taşeron işçiler AK Parti hükümeti bizleri kadroya geçirdi. Ama siz sadece bizleri oy olarak gördüğünüz için bize bu söylemlerle geliyorsunuz. Biz taşeron işçileri olarak Cumhur ittifakının sonuna kadar yanındayız mesajı verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.