Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşhan, ‘Berber ve kuaförlere biz tek kullanımlık malzeme dağıtmıştık’

NEVŞEHİR 17.03.2020 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taşhan, ‘Berber ve kuaförlere biz tek kullanımlık malzeme dağıtmıştık’

Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan yaptığı açıklamada, oda olarak berber ve kuaförlere tek kullanımlık malzemeleri geçmiş yıllarda dağıtmıştık dedi.
  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı alınan tedbirler uygulanırken gözler Nevşehir’de berber ve kuaförlere çevrilmişti. Nitekim daha önce haberlerimizde yer verdiğimiz gibi berber ve kuaförler tek kullanımlık havlu ve benzeri ürün kullanıyor mu diye soru sormuştuk.   Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan’da haberimiz ardından yaptığı açıklamada biz berber ve kuaförlerimize 7 yıl önce hijyenik ortamlar olması için tedbirlerimizi almıştık dedi. Taşhan, “ Biz berber ve kuaförlerimizin hijyenik ortam olması için şimdi değil 7 yıl önce bir takım tedbirler almıştık. O dönemde berber ve kuaförlerimize  tek kullanımlık havlu, tek kullanımlık ustura, tek kullanımlık önlük ve ellerinde steril aleti olmayanlara steril malzeme dağıttık. Bayan kuaförlerine de tek kullanımlık önlük ve havluyu ücretsiz olarak dağıtmıştık. Biz yani Berber ve Kuaförler olarak öncülük yapmıştık” dedi.
Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan yaptığı açıklamada, oda olarak berber ve kuaförlere tek kullanımlık malzemeleri geçmiş yıllarda dağıtmıştık dedi.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de korona virüse karşı alınan tedbirler uygulanırken gözler Nevşehir’de berber ve kuaförlere çevrilmişti. Nitekim daha önce haberlerimizde yer verdiğimiz gibi berber ve kuaförler tek kullanımlık havlu ve benzeri ürün kullanıyor mu diye soru sormuştuk.

 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan’da haberimiz ardından yaptığı açıklamada biz berber ve kuaförlerimize 7 yıl önce hijyenik ortamlar olması için tedbirlerimizi almıştık dedi. Taşhan, “ Biz berber ve kuaförlerimizin hijyenik ortam olması için şimdi değil 7 yıl önce bir takım tedbirler almıştık. O dönemde berber ve kuaförlerimize  tek kullanımlık havlu, tek kullanımlık ustura, tek kullanımlık önlük ve ellerinde steril aleti olmayanlara steril malzeme dağıttık. Bayan kuaförlerine de tek kullanımlık önlük ve havluyu ücretsiz olarak dağıtmıştık. Biz yani Berber ve Kuaförler olarak öncülük yapmıştık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.