Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşkınpaşa’da vaka artıyor, Muhtar halen alınmadı

GÜNCEL 02.05.2020 - 20:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taşkınpaşa’da vaka artıyor, Muhtar halen alınmadı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde köy muhtarının cenaze namazına göz yummasının ardından köyde korona virüs vakası her geçen gün ararken 2 kişi ise hayatını kaybetti.
  Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından toplu şekilde cenaze namazı kılınmasının yasaklanmasına rağmen Taşkınpaşa Muhtarı bu kanunu adeta yok sayarak köyde cenaze namazı kılınmasına müsaade etti. Muhtarın bu büyük hatası sonrasında ise köyde ilk olarak 6 kişide çıkan korona virüs vakası bugünlerde ise 60’a ulaşırken 2 kişi ise hayatını kaybetti.   Tüm bunların ardından ise Ürgüp Kaymakamlığı tarafından muhtar, imam ve muhtar azalarına sadece soruşturma açılması kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu. Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın böylesine önem arz eden ve tüm dünyada tehlike saçan korona virüs sonrasında sadece soruşturma açtık demesiyle geçiştirdiği muhtar konusunda soruşturmanın akıbeti kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde köy muhtarının cenaze namazına göz yummasının ardından köyde korona virüs vakası her geçen gün ararken 2 kişi ise hayatını kaybetti.

 

Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından toplu şekilde cenaze namazı kılınmasının yasaklanmasına rağmen Taşkınpaşa Muhtarı bu kanunu adeta yok sayarak köyde cenaze namazı kılınmasına müsaade etti. Muhtarın bu büyük hatası sonrasında ise köyde ilk olarak 6 kişide çıkan korona virüs vakası bugünlerde ise 60’a ulaşırken 2 kişi ise hayatını kaybetti.

 

Tüm bunların ardından ise Ürgüp Kaymakamlığı tarafından muhtar, imam ve muhtar azalarına sadece soruşturma açılması kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu. Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın böylesine önem arz eden ve tüm dünyada tehlike saçan korona virüs sonrasında sadece soruşturma açtık demesiyle geçiştirdiği muhtar konusunda soruşturmanın akıbeti kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.