Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Taşkınpaşa Muhtarı görevden alınacak mı?

GÜNCEL 25.04.2020 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Taşkınpaşa Muhtarı görevden alınacak mı?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde toplu şekilde cenaze namazı kılınmasına göz yuman köy muhtarının açığa alınıp alınmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.
  Korona virüs ile mücadele kapsamında toplu şekilde cenaze namazı kılınma yasağına rağmen Taşkınpaşa köyünde köylülerin cenaze namazına katılmasına göz yuman köy muhtarı halen görevine devam ediyor. Taşkınpaşa köyünde yaşanan toplu şekilde cenaze namazı sonrasında 16 kişide korona virüs testi pozitif çıkmış ve köy karantina altına alınmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Şahinefendi köyünde den Taşkınpaşa köyünde kılınan cenaze namazına katılan 1 kişide daha korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından Şahinefendi köyü de dün akşam saatlerinde karantina altına alındı.   Her iki köyde alınan karantina sonrasında ise Ürgüp İlçe Kaymakamlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından Taşkınpaşa köyünde cenaze namazına güz yuman başta köy muhtarı ve cenaze namazını kıldıran imam ile ilgili ne gibi işlem yapıldığı kamuoyu tarafından merak edilenlerin arasında geliyor.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde toplu şekilde cenaze namazı kılınmasına göz yuman köy muhtarının açığa alınıp alınmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

 

Korona virüs ile mücadele kapsamında toplu şekilde cenaze namazı kılınma yasağına rağmen Taşkınpaşa köyünde köylülerin cenaze namazına katılmasına göz yuman köy muhtarı halen görevine devam ediyor. Taşkınpaşa köyünde yaşanan toplu şekilde cenaze namazı sonrasında 16 kişide korona virüs testi pozitif çıkmış ve köy karantina altına alınmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından Şahinefendi köyünde den Taşkınpaşa köyünde kılınan cenaze namazına katılan 1 kişide daha korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından Şahinefendi köyü de dün akşam saatlerinde karantina altına alındı.

 

Her iki köyde alınan karantina sonrasında ise Ürgüp İlçe Kaymakamlığı ve Nevşehir Valiliği tarafından Taşkınpaşa köyünde cenaze namazına güz yuman başta köy muhtarı ve cenaze namazını kıldıran imam ile ilgili ne gibi işlem yapıldığı kamuoyu tarafından merak edilenlerin arasında geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.