Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yollar düzenlendi

NEVŞEHİR 17.06.2020 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yollar düzenlendi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü yama ekipleri, Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları düzeltti.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü yama ekipleri, Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları düzeltti.   Yol Yama ekipleri gerek Vatandaşların şikayetleri gerekse de teknik personelimizin yerinde tespitleri neticesinde sorumluluk alanımızdaki yollarda oluşan bozulmaları düzeltmeye aralıksız devam edecek.   Hafta sonu meydana gelen yağmur yağışı nedeniyle, Cezaevi çardak yolu mil yaptı. Gülşehir Yeşilöz köyü arazi yolları, Til köy içi ve arazi yollarını sel bastı.   Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar ile yağışın verdiği zararlar düzeltildi. Aynı zamanda Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde bulunan enkazlar kaldırıldı.
İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü yama ekipleri, Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları düzeltti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü yama ekipleri, Tatlarin, Balcın ve Çullar'da yağış vb. sebeplerle oluşan bozulmaları düzeltti.

 

Yol Yama ekipleri gerek Vatandaşların şikayetleri gerekse de teknik personelimizin yerinde tespitleri neticesinde sorumluluk alanımızdaki yollarda oluşan bozulmaları düzeltmeye aralıksız devam edecek.

 

Hafta sonu meydana gelen yağmur yağışı nedeniyle, Cezaevi çardak yolu mil yaptı. Gülşehir Yeşilöz köyü arazi yolları, Til köy içi ve arazi yollarını sel bastı.

 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar ile yağışın verdiği zararlar düzeltildi. Aynı zamanda Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde bulunan enkazlar kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.