Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Versa Hastanesini Ziyaret Etti

SİYASET 13.04.2017 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Versa Hastanesini Ziyaret Etti

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir’de bir takım ziyaretlere devam ediyor.
TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir’de bir takım ziyaretlere devam ediyor.   Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Özel Versa Hastanesine ziyarette bulundu. Ziyarette 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin konuştu.   Açıkgöz konuşmasında;  “Önümüzde 16 Nisan’da ülkemizde çok önemli bir referandum gerçekleştirilecek, halkoyu gerçekleştirilecek. Halkımız bundan sonraki süreçte, şimdiye kadar yapılan hükümet yönetim tarzında vatandaşımıza engel olan, vatandaşımızın hizmetlerini aksatan takoz olan ve ülkemizdeki hizmetin daha hızlı, süratli gelmesini engelleyen hükümet yapma sisteminde bir değişikliğe gidilecek dolayısıyla adını da koyduğumuz, bilmenizi arzu ettiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde inşallah halkımızın oyları ve düşünceleri bizim için önemlidir. Bu noktada gelecekte ülkemizi müreffeh görmek istiyorsak, daha ilerlemiş görmek istiyorsak, dünya devletleri arasında daha saygın bir yerden ve ekonomik güç olarak da dünya ekonomileri içinde ilk 10’a girmek istiyorsak, Türkiye’de bu önümüzdeki referandumda vatandaşımızın onu düşünerek sandığa gidip, destek vermesini arzu ediyoruz. İşte bu noktada da inşallah halkımız şimdiye kadar saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye büyük bir mesafe kat etti, büyük bir yol kat etti, bu desteklerini esirgemeyeceğini düşünüyoruz.  Versa Hastanemizdeki emektar sağlık çalışanlarımızla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştuk. Daima Millet Kararımız Evet...15 yıldır tüm dünyanın örnek aldığı sağlık hizmetleri sistemimizin gücüne güç katmak için adımlar atmaya devam ediyoruz. 16 Nisan'da EVET oylarınız ile her alanda güçlü Türkiye için birlikte çalışacağız. Mesele Memleket Birlikte Evet...  diye konuştu.       Ziyarete ilişkin olarak Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkür etti.  
TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir’de bir takım ziyaretlere devam ediyor.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Nevşehir’de bir takım ziyaretlere devam ediyor.

 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Özel Versa Hastanesine ziyarette bulundu. Ziyarette 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin konuştu.

 

Açıkgöz konuşmasında;  “Önümüzde 16 Nisan’da ülkemizde çok önemli bir referandum gerçekleştirilecek, halkoyu gerçekleştirilecek. Halkımız bundan sonraki süreçte, şimdiye kadar yapılan hükümet yönetim tarzında vatandaşımıza engel olan, vatandaşımızın hizmetlerini aksatan takoz olan ve ülkemizdeki hizmetin daha hızlı, süratli gelmesini engelleyen hükümet yapma sisteminde bir değişikliğe gidilecek dolayısıyla adını da koyduğumuz, bilmenizi arzu ettiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde inşallah halkımızın oyları ve düşünceleri bizim için önemlidir. Bu noktada gelecekte ülkemizi müreffeh görmek istiyorsak, daha ilerlemiş görmek istiyorsak, dünya devletleri arasında daha saygın bir yerden ve ekonomik güç olarak da dünya ekonomileri içinde ilk 10’a girmek istiyorsak, Türkiye’de bu önümüzdeki referandumda vatandaşımızın onu düşünerek sandığa gidip, destek vermesini arzu ediyoruz. İşte bu noktada da inşallah halkımız şimdiye kadar saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye büyük bir mesafe kat etti, büyük bir yol kat etti, bu desteklerini esirgemeyeceğini düşünüyoruz.  Versa Hastanemizdeki emektar sağlık çalışanlarımızla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştuk. Daima Millet Kararımız Evet...15 yıldır tüm dünyanın örnek aldığı sağlık hizmetleri sistemimizin gücüne güç katmak için adımlar atmaya devam ediyoruz. 16 Nisan'da EVET oylarınız ile her alanda güçlü Türkiye için birlikte çalışacağız. Mesele Memleket Birlikte Evet...  diye konuştu.

 

 

 

Ziyarete ilişkin olarak Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.