Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TEGV Yeni Etkinlik Yılı Nevşehir'de 21 Ekim'de Başlıyor

EĞİTİM 03.10.2017 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEGV Yeni Etkinlik Yılı Nevşehir'de 21 Ekim'de Başlıyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını 21 Ekim Cumartesi günü açıyor."
  Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını 21 Ekim Cumartesi günü açıyor."     Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere etkinliklerine 21 Ekim cumartesi günü başlıyor. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birim Sorumlusu Serdar Kuzugüden, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin güzel bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe donanımlı hazırlanması için yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim imkanları sunduklarını söyledi. Bu yıl ki etkinlikler beş ana branşta toplandı Fen,Matematik,Sanat , Okuma Kültürü ve Bilişim . Bu beş ana branşın etkinlik içerikleri ise Drama Atölyesi, Okuyorum Oynuyorum, Algo Diğital , Düşler Atölyesi,Matematik Eglenerek Öğren ,Fen Eğlenerek Öğren,Birlikte Öğren,Seramik,Ebru Sanatı , Geziler ve Kulüp etkinlikleri şeklinde olacaktır. Ayrıca okullarda temizlik, hijyen (Eğlen Öğren Hijyen) ,Ağız ve Diş sağlığı  etkinlikleri yapacaklarını belirtti. Etkinlik programlarının alanlarında uzman bir ekip tarafından, çağın gerekleri göz önünde bulundurularak, çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlandığını ve binalarında bulunan zengin eğitim malzemeleriyle de desteklediklerini anlatan Kuzugüden, TEGV eğitim programlarında çocukların eğlenerek öğrendiklerini ifade etti. Eğitim Gönüllüler Vakfı tüm ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara açık olan kayıtların 04 Ekim itibariyle başlanacağını çocuklardan ücret alınmayacağını belirten Kuzugüden, TEGV’in Nevşehir Öğrenim Birimi olarak ilk ve ortaokul çağındaki tüm çocukları etkinliklerine beklediklerini belirtti.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını 21 Ekim Cumartesi günü açıyor."

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını 21 Ekim Cumartesi günü açıyor."
 

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), öğrencilere okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere etkinliklerine 21 Ekim cumartesi günü başlıyor. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birim Sorumlusu Serdar Kuzugüden, ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin güzel bir çocukluk geçirmesi ve geleceğe donanımlı hazırlanması için yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim imkanları sunduklarını söyledi. Bu yıl ki etkinlikler beş ana branşta toplandı Fen,Matematik,Sanat , Okuma Kültürü ve Bilişim . Bu beş ana branşın etkinlik içerikleri ise Drama Atölyesi, Okuyorum Oynuyorum, Algo Diğital , Düşler Atölyesi,Matematik Eglenerek Öğren ,Fen Eğlenerek Öğren,Birlikte Öğren,Seramik,Ebru Sanatı , Geziler ve Kulüp etkinlikleri şeklinde olacaktır. Ayrıca okullarda temizlik, hijyen (Eğlen Öğren Hijyen) ,Ağız ve Diş sağlığı  etkinlikleri yapacaklarını belirtti. Etkinlik programlarının alanlarında uzman bir ekip tarafından, çağın gerekleri göz önünde bulundurularak, çocukların eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlandığını ve binalarında bulunan zengin eğitim malzemeleriyle de desteklediklerini anlatan Kuzugüden, TEGV eğitim programlarında çocukların eğlenerek öğrendiklerini ifade etti. Eğitim Gönüllüler Vakfı tüm ilk ve ortaokul çağındaki çocuklara açık olan kayıtların 04 Ekim itibariyle başlanacağını çocuklardan ücret alınmayacağını belirten Kuzugüden, TEGV’in Nevşehir Öğrenim Birimi olarak ilk ve ortaokul çağındaki tüm çocukları etkinliklerine beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.