Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tekir ET Dünyasından Anneler Gününe Kaçırılmayacak Özel Kampanya

NEVŞEHİR 11.05.2017 - 17:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tekir ET Dünyasından Anneler Gününe Kaçırılmayacak Özel Kampanya

Tekit Et Dünyasından Anneler Gününe enfes bir başlangıçla taçlandırmanız için sizleri bekliyor.
Tekit Et Dünyasından Anneler Gününe enfes bir başlangıçla taçlandırmanız için sizleri bekliyor.   Tekir Et Dünyası Anneler Günü’nün ilk saatlerine leziz, renkli ve huzurlu bir kahvaltı sofrasında başlamak isteyenler için 50 indirimle tüm anneleri masalsı atmosferinde ağırlamaya hazırlanıyor.   Tekir Et Dünyası zengin kahvaltı sofrasında uzun bir sabah keyfi yapmak isteyen anneler için sunduğu avantajlar ve kusursuz hizmet anlayışıyla hayatınızın en özel günlerinden birini keyif dolu bir organizasyona dönüştürüyor.   Bahçe katında bulunan yaz aylarının vazgeçilmez mekanı ile genç, dinamik ve deneyimli mutfak ekibinin yetenekli ellerinden çıkan lezzetli menüleri ile damaklarda eşsiz tatlar bırakırken sarı renklerin hakim olduğu masaların ihtişamı ile beraberinde getiren salonları ile konuklara damak tadında kahvaltı ve et çeşitleriyle bir şölen yaşatıyor.   Tekir Et Dünyası işletme sahibi Cemil Çöloğlu, Tekir Et dünyasında annelere özel etkinlikler hazırladığını,durumu iyi olmayan ailelere ücretsiz evlerinden aracımızla alarak güzel bir gün yaşatmak istediklerini belirterek Peygamber efendimizin bir hadisi olan Cennet Annelerin ayaklarının altındadır sözünü ile annelere bir gün bile olsa mutlu etmek istiyoruz. Annelere özel o günkü et menülerimizi 30 indirimle günlerine daha mutlu devam etmelerini sağlamak istiyoruz. Kahvaltıda ise o güne özel 50 indirimiz olacaktır. Bu vesile annem dahil tüm annelerin anneler gününü kutlarım.  Tekir ET Dünyası Anneler Günü’nü enfes bir başlangıçla taçlandırmanız için sizleri bekliyor.     Tekir ET Dünyası Adres: Nevşehir Çevreyolu üzerinde Nevşehir İtfaiye binasının karşısı   Rezervasyon: 0 384 215 05 05     TEKİR ET Mangal levhasının gördüğünüzde orayı bulacak ve keşfedeceksiniz.  
Tekit Et Dünyasından Anneler Gününe enfes bir başlangıçla taçlandırmanız için sizleri bekliyor.

Tekit Et Dünyasından Anneler Gününe enfes bir başlangıçla taçlandırmanız için sizleri bekliyor.

 

Tekir Et Dünyası Anneler Günü’nün ilk saatlerine leziz, renkli ve huzurlu bir kahvaltı sofrasında başlamak isteyenler için 50 indirimle tüm anneleri masalsı atmosferinde ağırlamaya hazırlanıyor.

 


Tekir Et Dünyası zengin kahvaltı sofrasında uzun bir sabah keyfi yapmak isteyen anneler için sunduğu avantajlar ve kusursuz hizmet anlayışıyla hayatınızın en özel günlerinden birini keyif dolu bir organizasyona dönüştürüyor.

 

Bahçe katında bulunan yaz aylarının vazgeçilmez mekanı ile genç, dinamik ve deneyimli mutfak ekibinin yetenekli ellerinden çıkan lezzetli menüleri ile damaklarda eşsiz tatlar bırakırken sarı renklerin hakim olduğu masaların ihtişamı ile beraberinde getiren salonları ile konuklara damak tadında kahvaltı ve et çeşitleriyle bir şölen yaşatıyor.

 

Tekir Et Dünyası işletme sahibi Cemil Çöloğlu, Tekir Et dünyasında annelere özel etkinlikler hazırladığını,durumu iyi olmayan ailelere ücretsiz evlerinden aracımızla alarak güzel bir gün yaşatmak istediklerini belirterek Peygamber efendimizin bir hadisi olan Cennet Annelerin ayaklarının altındadır sözünü ile annelere bir gün bile olsa mutlu etmek istiyoruz. Annelere özel o günkü et menülerimizi 30 indirimle günlerine daha mutlu devam etmelerini sağlamak istiyoruz. Kahvaltıda ise o güne özel 50 indirimiz olacaktır. Bu vesile annem dahil tüm annelerin anneler gününü kutlarım. 



Tekir ET Dünyası Anneler Günü’nü enfes bir başlangıçla taçlandırmanız
için sizleri bekliyor.

 

 

Tekir ET Dünyası

Adres: Nevşehir Çevreyolu üzerinde Nevşehir İtfaiye binasının karşısı

 

Rezervasyon:
0 384 215 05 05

 

 

TEKİR ET Mangal levhasının gördüğünüzde orayı bulacak ve keşfedeceksiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.