Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teknik Direktör Güzel’in istifası kabul edilmedi

SPOR 13.11.2019 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Teknik Direktör Güzel’in istifası kabul edilmedi

Nevşehir’in BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göreme Spor’da Teknik Direktör İsmail Güzel’in istifası kabul edilmedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göreme Spor’da Teknik Direktör İsmail Güzel’in istifası kabul edilmedi.   Konuya ilişkin kulüp başkanlığından yapılan açıklamada; “12 Kasım 2019 akşamı yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda, kulübümüz ve futbol takımımızla ilgili güncel konular görüşülmüştür. Toplantıda Teknik Direktörümüz İsmail Güzel’in istifası kabul edilmemiş olup bugün itibariyle kendisi takımdaki görevine devam edecektir. Başta Başkanımız Hasan Hüseyin Çiner olmak üzere tüm yönetim kurulumuz hocamızın vazifesini laikiyle en iyi şekilde yerine getireceğinden hiç kuşkusu bulunmamaktadır. Ayrıca, takımımızın durumuyla ilgili konularda görüşülüp gerekli kararlar alınmıştır. Biz Kapadokya Göreme Spor olarak şehrimizden, kasabamız ve tüm ilgililerden bizleri daha fazla desteklemelerini bekliyoruz. Mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir’in BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göreme Spor’da Teknik Direktör İsmail Güzel’in istifası kabul edilmedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in BAL Ligi temsilcisi Kapadokya Göreme Spor’da Teknik Direktör İsmail Güzel’in istifası kabul edilmedi.

 

Konuya ilişkin kulüp başkanlığından yapılan açıklamada; “12 Kasım 2019 akşamı yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda, kulübümüz ve futbol takımımızla ilgili güncel konular görüşülmüştür. Toplantıda Teknik Direktörümüz İsmail Güzel’in istifası kabul edilmemiş olup bugün itibariyle kendisi takımdaki görevine devam edecektir. Başta Başkanımız Hasan Hüseyin Çiner olmak üzere tüm yönetim kurulumuz hocamızın vazifesini laikiyle en iyi şekilde yerine getireceğinden hiç kuşkusu bulunmamaktadır. Ayrıca, takımımızın durumuyla ilgili konularda görüşülüp gerekli kararlar alınmıştır. Biz Kapadokya Göreme Spor olarak şehrimizden, kasabamız ve tüm ilgililerden bizleri daha fazla desteklemelerini bekliyoruz. Mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.