MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Telefon Dolandırıcıları Şimdide Ürgüp Telefonlarına Dadandı

İLÇELER 08.05.2017 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Telefon Dolandırıcıları Şimdide Ürgüp Telefonlarına Dadandı

Tüm ülkenin başının belası haline gelen telefon dolandırıcıları bugünlerde yine Ürgüp'e ait numaraları aramaya başladı.
Tüm ülkenin başının belası haline gelen telefon dolandırıcıları bugünlerde yine Ürgüp'e ait numaraları aramaya başladı.   Kolay yoldan para kazanmayı kendilerine meslek edinmiş bazı şeref yoksunları, vatandaşın el emeği alın terini bir anda ele geçirme çabalarına devam ediyor. Bugün Ürgüp sanayi sitesinde bazı esnafları polis gibi arayarak dolandırmaya kalktıkları haber merkezimize ulaşan dolandırıcılarla ilgili İlçe emniyet Müdürlüğününe de epey ihbar başvurusu olmuş.   Vatandaşlarımızın böyle bir durumda kesinlikle karşı taraftaki kişiye itibar etmemesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordine içerisinde oyuna devam ederek şebeke üyelerini yakalatması, ya da kendilerinden talep ettikleri hiç bir şeyi yapmaması telefonu kapatması kişinin kendi menfaati açısından önem arz etmektedir.   Ürgüp'te dolandırıcılar tarafından arandığını fark ettiğini belirten bir sanayi esnafı, polisle ilgili bir konu varsa ben hemen İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidiyorum bu işler telefonda olmaz deyince, telefonun karşı tarafındaki dolandırıcı bağırıp çağırarak telefonu kapatmış.    Bugünlerde Ürgüp telefonlarına dadanan dolandırıcılarla ilgili daha dikkatli olmalı, yakınlarımızı uyarmalıyız.
Tüm ülkenin başının belası haline gelen telefon dolandırıcıları bugünlerde yine Ürgüp'e ait numaraları aramaya başladı.

Tüm ülkenin başının belası haline gelen telefon dolandırıcıları bugünlerde yine Ürgüp'e ait numaraları aramaya başladı.

 

Kolay yoldan para kazanmayı kendilerine meslek edinmiş bazı şeref yoksunları, vatandaşın el emeği alın terini bir anda ele geçirme çabalarına devam ediyor. Bugün Ürgüp sanayi sitesinde bazı esnafları polis gibi arayarak dolandırmaya kalktıkları haber merkezimize ulaşan dolandırıcılarla ilgili İlçe emniyet Müdürlüğününe de epey ihbar başvurusu olmuş.

 

Vatandaşlarımızın böyle bir durumda kesinlikle karşı taraftaki kişiye itibar etmemesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordine içerisinde oyuna devam ederek şebeke üyelerini yakalatması, ya da kendilerinden talep ettikleri hiç bir şeyi yapmaması telefonu kapatması kişinin kendi menfaati açısından önem arz etmektedir.

 

Ürgüp'te dolandırıcılar tarafından arandığını fark ettiğini belirten bir sanayi esnafı, polisle ilgili bir konu varsa ben hemen İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidiyorum bu işler telefonda olmaz deyince, telefonun karşı tarafındaki dolandırıcı bağırıp çağırarak telefonu kapatmış. 

 

Bugünlerde Ürgüp telefonlarına dadanan dolandırıcılarla ilgili daha dikkatli olmalı, yakınlarımızı uyarmalıyız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.