Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Telekomspor:2 Maksan Otomotivspor: 3

SPOR 17.02.2018 - 16:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Telekomspor:2 Maksan Otomotivspor: 3

Nevşehir 1.Amatör Ligde düşme hattında bulunan takımların maçları nefesleri kesti.
  1.Amatör Lig A grubundan oynanan düşme hattındaki müsabakalar adeta nefesleri kesti.  A grubunda 3 nolu çim futbol sahasında oynanan müsabakada Telekomspor- Maksan Otomotivspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise karşılıklı ataklar ile oynanırken Maksan Otomotivspor yakaladığı fırsatları iyi değerlendirirken maçta Maksan Otomotivspor 3-1 öne geçti. Maçın son dakikalarında Telekomspor kazandığı penaltı atışıyla maçta durumu 3-2’ye getirirken maçta bu skorla sona erdi.   Bu maçın ardından Maksan Otomotivspor puanını 13’e çıkartırken Telekomspor ise 21 puanda kaldı. Maksan Otomotivspor bu sonucun ardından düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.
Nevşehir 1.Amatör Ligde düşme hattında bulunan takımların maçları nefesleri kesti.

 

1.Amatör Lig A grubundan oynanan düşme hattındaki müsabakalar adeta nefesleri kesti.  A grubunda 3 nolu çim futbol sahasında oynanan müsabakada Telekomspor- Maksan Otomotivspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise karşılıklı ataklar ile oynanırken Maksan Otomotivspor yakaladığı fırsatları iyi değerlendirirken maçta Maksan Otomotivspor 3-1 öne geçti. Maçın son dakikalarında Telekomspor kazandığı penaltı atışıyla maçta durumu 3-2’ye getirirken maçta bu skorla sona erdi.

 

Bu maçın ardından Maksan Otomotivspor puanını 13’e çıkartırken Telekomspor ise 21 puanda kaldı. Maksan Otomotivspor bu sonucun ardından düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.