Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Temiz şehir Nevşehir için temizlik kampanyası

NEVŞEHİR 19.07.2019 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Temiz şehir Nevşehir için temizlik kampanyası

Çevre bilincini arttırmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ”Temiz Şehir Nevşehir” kampanyası çerçevesinde Nevşehir protokolü, gençler ve çocuklar ile birlikte çevre temizliği yapacak.
Çevre bilincini arttırmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ”Temiz Şehir Nevşehir” kampanyası çerçevesinde Nevşehir protokolü, gençler ve çocuklar ile birlikte çevre temizliği yapacak.,   20 Temmuz 2019 Cumartesi (yarın) gerçekleştirilecek olan etkinlik Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi arkasında bulunan Kültür Park’ta yapılacak. Saat 17.00’da başlayacak olan programda Nevşehir protokolü ile Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberlerindeki gönüllü gençler ve çocuklarla çevre temizliği yapacak.   Etkinliğe katılacak olan gençlere ve çocuklara Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından tişört, şapka ve çeşitli hediyeler dağıtılacak.   Gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Nevşehir bırakabilmek için başlattıkları temizlik kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşları etkinliğe davet eden Başkan Rasim Arı, “Dünyaya temizliği ve medeniyeti öğreten bir millet olarak kentimizin daha temiz görünmesini önemsiyoruz. Temiz çevre, yaşanabilir bir kent ve yeşil bir doğa için halkımızla el ele vererek çevre konusunda daha duyarlı, birlikte ve bilinçli hareket edilmesi gerekliliğine inanıyoruz.” dedi.    
Çevre bilincini arttırmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ”Temiz Şehir Nevşehir” kampanyası çerçevesinde Nevşehir protokolü, gençler ve çocuklar ile birlikte çevre temizliği yapacak.

Çevre bilincini arttırmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ”Temiz Şehir Nevşehir” kampanyası çerçevesinde Nevşehir protokolü, gençler ve çocuklar ile birlikte çevre temizliği yapacak.,

 

20 Temmuz 2019 Cumartesi (yarın) gerçekleştirilecek olan etkinlik Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi arkasında bulunan Kültür Park’ta yapılacak. Saat 17.00’da başlayacak olan programda Nevşehir protokolü ile Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberlerindeki gönüllü gençler ve çocuklarla çevre temizliği yapacak.

 

Etkinliğe katılacak olan gençlere ve çocuklara Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından tişört, şapka ve çeşitli hediyeler dağıtılacak.

 

Gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Nevşehir bırakabilmek için başlattıkları temizlik kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşları etkinliğe davet eden Başkan Rasim Arı, “Dünyaya temizliği ve medeniyeti öğreten bir millet olarak kentimizin daha temiz görünmesini önemsiyoruz. Temiz çevre, yaşanabilir bir kent ve yeşil bir doğa için halkımızla el ele vererek çevre konusunda daha duyarlı, birlikte ve bilinçli hareket edilmesi gerekliliğine inanıyoruz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.