MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TEOG’da 3 Türkiye Birincisi Lara’dan !

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2016 - 21:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEOG’da 3 Türkiye Birincisi Lara’dan !

  Geçtiğimiz yıl yapılan 8. Sınıflar TEOG sınavlarında 8 Türkiye Birincisi çıkaran Lara Ortaokulu bu yıl da 3 Türkiye birincisi çıkararak Nevşehir’de TEOG ’a damga vurdu. 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen ve TEOG sınavı olarak bilinen sınavlarda Özel Lara Ortaokulu’ndan 3 öğrenci 120 sorunun 120’sini de doğru yaparak Türkiye birincisi oldular. Bir okuldan 3 tane tam yapan öğrencinin çok az olduğu bu yıl ki sınavlarda elde edilen başarı Nevşehir adına da mutluluk verici oldu. 3 Türkiye birincisi çıkararak Nevşehir’deki tüm özel ve devlet okulları arasında da birinci olan Nevşehir Lara Eğitim Kurumları’nda büyük bir mutluluk yaşandı. BİR OKULDAN 3 TÜRKİYE BİRİNCİSİ! BÜYÜK BAŞARI Okul müdürü Ulaş İnönü “ Çok şükür yıllardır Nevşehir’de eğitim öğretim faaliyetlerine büyük katkı sağlıyoruz. Her yıl başarılarımız artırarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi TEOG sınavlarında öğrencilerimiz başarılı olarak bizleri sevindirdiler. 3 öğrencimiz sınavda tüm soruları doğru yaparak göğsümüzü kabarttı. Ben bu başarıyı Nevşehirlilere armağan ediyorum. Zira bazı illerde sadece bir öğrenci sınav sorularının tamamını doğru çözebiliyorken Nevşehir’de okulumuzdan 3 Türkiye Birincisi çıkması ilimiz adına da sevindiricidir. Çevre illeri araştırdık henüz bir okuldan 3 Türkiye 1.si olan bir okul haberi almadık. Bu da bizlere başarımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu gösteriyor. Ayrıca bireysel başarının yanı sıra öğrencilerimiz geçen yılın TEOG ortalamasını da geçtiler. Bu fedakar öğretmen kadromuzun ve bizleri destekleyen velilerimizin başarısıdır. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.
 

Geçtiğimiz yıl yapılan 8. Sınıflar TEOG sınavlarında 8 Türkiye Birincisi çıkaran Lara Ortaokulu bu yıl da 3 Türkiye birincisi çıkararak Nevşehir’de TEOG ’a damga vurdu. 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen ve TEOG sınavı olarak bilinen sınavlarda Özel Lara Ortaokulu’ndan 3 öğrenci 120 sorunun 120’sini de doğru yaparak Türkiye birincisi oldular. Bir okuldan 3 tane tam yapan öğrencinin çok az olduğu bu yıl ki sınavlarda elde edilen başarı Nevşehir adına da mutluluk verici oldu. 3 Türkiye birincisi çıkararak Nevşehir’deki tüm özel ve devlet okulları arasında da birinci olan Nevşehir Lara Eğitim Kurumları’nda büyük bir mutluluk yaşandı.

BİR OKULDAN 3 TÜRKİYE BİRİNCİSİ! BÜYÜK BAŞARI

Okul müdürü Ulaş İnönü “ Çok şükür yıllardır Nevşehir’de eğitim öğretim faaliyetlerine büyük katkı sağlıyoruz. Her yıl başarılarımız artırarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi TEOG sınavlarında öğrencilerimiz başarılı olarak bizleri sevindirdiler. 3 öğrencimiz sınavda tüm soruları doğru yaparak göğsümüzü kabarttı. Ben bu başarıyı Nevşehirlilere armağan ediyorum. Zira bazı illerde sadece bir öğrenci sınav sorularının tamamını doğru çözebiliyorken Nevşehir’de okulumuzdan 3 Türkiye Birincisi çıkması ilimiz adına da sevindiricidir. Çevre illeri araştırdık henüz bir okuldan 3 Türkiye 1.si olan bir okul haberi almadık. Bu da bizlere başarımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu gösteriyor. Ayrıca bireysel başarının yanı sıra öğrencilerimiz geçen yılın TEOG ortalamasını da geçtiler. Bu fedakar öğretmen kadromuzun ve bizleri destekleyen velilerimizin başarısıdır. Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.