Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teog Şampiyonları Galatasaray Lisesini, Ankara Fen Lisesini Değil, Altınyıldız Koleji’ni Tercih Etti

EĞİTİM 24.06.2017 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Teog Şampiyonları Galatasaray Lisesini, Ankara Fen Lisesini Değil, Altınyıldız Koleji’ni Tercih Etti

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.
Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.   2017 1. ve 2.TEOG da büyük başarı gösteren öğrenciler, Altınyıldız Liselerine kayıtlarını yaptırıyor. Altınyıldız,Lise kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de en çok tercih edilen Özel Lise oldu.   Öğrencilerine sunduğu mükemmel öğrenme imkânları, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu, başarı geçmişi ile birleşerek geleceğin şampiyonlarını akın akın Altınyıldız’a çekti.   Altınyıldız’ı tercih eden öğrenciler, Lafa değil icraata bakarak, sınav sonuçlarına inceleyerek, hangi lise Türkiye genelinde YGS ve LYS’de hangi başarıları kazanmış, öğrencileri Türkiye’nin hangi seçkin üniversitelerine yerleşmiş, sosyal imkânları neler, kadrolu öğretmen kadrosu kimler, değerlendirmelerini yaptıktan sonra Türkiye’nin en seçkin okulları yerine Altınyıldız Kolejini tercih ettiler.   2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrenciler ;’’YGS de Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır." Dediler.   TEOG Sınavlarında Türkiye ve Nevşehir Birincisi olan öğrencinin yanı sıra, her iki sınavın birinde soruların tamamını tam yapan,1 yanlışı,2 yanlışı,3 yanlışı olan ya da başarıyı hedefleyen öğrencilerimiz, mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’a kayıtlarda büyük talep olmuştur. 19 yıllık başarı geçmişine bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir özel kurumun erişemediği Altınyıldız’da güçlü, tecrübeli ve başarısını ispat etmiş öğretmenler tarafından öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmaktadır.   Altınyıldız Liselerinin Akademik başarısı 2017 yılında göz kamaştırdı. YGS de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldızlılar,LYS’de yeni başarılar bekliyor. Türkiye ve Nevşehir’de ilk dereceleri hedefleyen Şampiyonlar sonuçların açıklanmasını bekliyor.   2017 Yılında Altınyıldız Liseleri Öğrencileri *2017 YGS’de bütün puan dallarında Nevşehir Birincisi *Bilim Olimpiyatları Dünya 2.liği *Atletizmde Türkiye, Balkan ve Avrupa 1.likleri *Tekwonda Avrupa Birinciliği *Basketbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Basketbol Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Basketbol Kız Takımı Bölge 1.liği *Voleybol Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Hentbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Futsal Kız Takımı Nevşehir 1.liği *Futsal Erkek Takımı Nevşehir 1.liği *Satranç Türkiye 4.lüğü, Nevşehir Takım ve Bireysel 1.liği *TÜBİTAK Bölge 1.liği, Türkiye Finalisti. *Resim, Şiir, Kompozisyon dallarında Birincilikleri kazanmışlardır.   Her geçen gün büyüyen, gelişen ve yenilenen Altınyıldız Liselerinde bini aşkın üniversiteliyi yetiştiren İdareci ve öğretmen kadromuzla yeni şampiyonları Nevşehir’e ve Türkiye’ye kazandırıyoruz. Her gününüzün Ramazan bereketinde, her anınızın Bayram tadında olmasını diler, Ramazan Bayramınızı kutlarız. denildi
Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

Nevşehir’in en büyük Özel Liselerini bünyesinde bulunduran Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde yeni eğitim öğretim yılı kayıtları büyük ilgi görüyor.

 

2017 1. ve 2.TEOG da büyük başarı gösteren öğrenciler, Altınyıldız Liselerine kayıtlarını yaptırıyor. Altınyıldız,Lise kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de en çok tercih edilen Özel Lise oldu.

 

Öğrencilerine sunduğu mükemmel öğrenme imkânları, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu, başarı geçmişi ile birleşerek geleceğin şampiyonlarını akın akın Altınyıldız’a çekti.

 

Altınyıldız’ı tercih eden öğrenciler, Lafa değil icraata bakarak, sınav sonuçlarına inceleyerek, hangi lise Türkiye genelinde YGS ve LYS’de hangi başarıları kazanmış, öğrencileri Türkiye’nin hangi seçkin üniversitelerine yerleşmiş, sosyal imkânları neler, kadrolu öğretmen kadrosu kimler, değerlendirmelerini yaptıktan sonra Türkiye’nin en seçkin okulları yerine Altınyıldız Kolejini tercih ettiler.

 

2017-2018 Öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrenciler ;’’YGS de Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır." Dediler.

 

TEOG Sınavlarında Türkiye ve Nevşehir Birincisi olan öğrencinin yanı sıra, her iki sınavın birinde soruların tamamını tam yapan,1 yanlışı,2 yanlışı,3 yanlışı olan ya da başarıyı hedefleyen öğrencilerimiz, mükemmel eğitim ve sosyal yaşam sunan Altınyıldız’a kayıtlarda büyük talep olmuştur. 19 yıllık başarı geçmişine bugüne kadar Nevşehir’de hiçbir özel kurumun erişemediği Altınyıldız’da güçlü, tecrübeli ve başarısını ispat etmiş öğretmenler tarafından öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmaktadır.

 

Altınyıldız Liselerinin Akademik başarısı 2017 yılında göz kamaştırdı. YGS de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldızlılar,LYS’de yeni başarılar bekliyor. Türkiye ve Nevşehir’de ilk dereceleri hedefleyen Şampiyonlar sonuçların açıklanmasını bekliyor.

 

2017 Yılında Altınyıldız Liseleri Öğrencileri

*2017 YGS’de bütün puan dallarında Nevşehir Birincisi

*Bilim Olimpiyatları Dünya 2.liği

*Atletizmde Türkiye, Balkan ve Avrupa 1.likleri

*Tekwonda Avrupa Birinciliği

*Basketbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Basketbol Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Basketbol Kız Takımı Bölge 1.liği

*Voleybol Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Hentbol Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Futsal Kız Takımı Nevşehir 1.liği

*Futsal Erkek Takımı Nevşehir 1.liği

*Satranç Türkiye 4.lüğü, Nevşehir Takım ve Bireysel 1.liği

*TÜBİTAK Bölge 1.liği, Türkiye Finalisti.

*Resim, Şiir, Kompozisyon dallarında Birincilikleri kazanmışlardır.

 

Her geçen gün büyüyen, gelişen ve yenilenen Altınyıldız Liselerinde bini aşkın üniversiteliyi yetiştiren İdareci ve öğretmen kadromuzla yeni şampiyonları Nevşehir’e ve Türkiye’ye kazandırıyoruz. Her gününüzün Ramazan bereketinde, her anınızın Bayram tadında olmasını diler, Ramazan Bayramınızı kutlarız. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.