Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TEOG Şampiyonları Kardelene Eğitim Kurumlarına Akın Ediyorlar!

EĞİTİM 23.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEOG Şampiyonları Kardelene Eğitim Kurumlarına Akın Ediyorlar!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Türkiye Şampiyonlarının Tercihi Oluyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Türkiye Şampiyonlarının Tercihi Oluyor. TEOG sınav sonucuna göre Türkiye birincisi olan 37 öğrenci tercihini Kardelenden yana kullanıyor.   TEOG 2 sınavında büyük bir başarıya imza atarak geleceklerini garanti altına alan Berkay Gündüz, Tuğçe Kaynar, Şuheda Coşkun, Özgürcan Altay ve İrem Ferli tercihini Kardelenden yana kullandı.   Öğrenciler kayıtlarının yapılmasının ardından duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler; “ Kardelen Koleji’nin geçmişini araştırdığımızda çok başarılı işler yaptığını fark ettik. Alanında uzman ve dershane deneyimli kadrosu ile öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yollayan Kardelen Koleji ailesine katıldığımız için çok mutluyuz.” dediler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Türkiye Şampiyonlarının Tercihi Oluyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Türkiye Şampiyonlarının Tercihi Oluyor. TEOG sınav sonucuna göre Türkiye birincisi olan 37 öğrenci tercihini Kardelenden yana kullanıyor.

 

TEOG 2 sınavında büyük bir başarıya imza atarak geleceklerini garanti altına alan Berkay Gündüz, Tuğçe Kaynar, Şuheda Coşkun, Özgürcan Altay ve İrem Ferli tercihini Kardelenden yana kullandı.

 

Öğrenciler kayıtlarının yapılmasının ardından duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler; “ Kardelen Koleji’nin geçmişini araştırdığımızda çok başarılı işler yaptığını fark ettik. Alanında uzman ve dershane deneyimli kadrosu ile öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yollayan Kardelen Koleji ailesine katıldığımız için çok mutluyuz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.