Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TEOG Sonuçları Kardelenlerin Söylediği Gibi

EĞİTİM 31.05.2017 - 16:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEOG Sonuçları Kardelenlerin Söylediği Gibi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Açıklanan TEOG Sonuçlarına Göre Yoluna Dolu Dizgin Devam Ediyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Açıklanan TEOG Sonuçlarına Göre Yoluna Dolu Dizgin Devam Ediyor.   Geçtiğimiz yıl TEOG sonuçlarına damgasını vurarak 76 öğrencisinin 61'ini fen liselerine gönderen Nevşehir'de eğitimin öncü kurumu Kardelen Koleji bu yıl da kendi rekorunu kırarak 11 Türkiye birinciliği elde ettiler. Bu yıl gerçekleştirilen TEOG sınavlarında Özel Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencileri üstün başarı göstererek iyi bir lise için gerekli olan puanları almayı başardılar.   2. TEOG sonuçlarının resmi olarak açıklanmasının ardından Kardelen Koleji öğrencilerinin sınav sonrasında beyan ettikleri sonuçlar ile bire bir uyması velileri ve öğrencileri memnun etti. Kardelen Koleji ortaokul öğrencilerinin önemli bir kısmının 115 ve üzeri net yaptığı sınavda öğrenciler, herhangi bir alanda soruların tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puanlı 214 derece elde etti.   11 Türkiye birinciliği ile bireysel olarak üstün bir başarı elde eden Kardelen Koleji öğrencileri kitlesel başarıda da rakiplerini geride bıraktılar. Açıklanan resmi sonuçlara göre ; 11 Kardelen Koleji Öğrencisi 120 Sorunun Tamamına, 22 Kardelen Koleji Öğrencisi 119 ve üzeri, 46 Kardelen Koleji Öğrencisi 115 ve üzeri, 67 Kardelen Koleji Öğrencisi 110 ve üzeri, 82 Kardelen Koleji Öğrencisi 100 ve üzeri, net yaparak iyi bir lisenin kapılarını sonuna kadar açtılar. Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı açıklanan 2. TEOG sınavı sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamada: "Öğrencilerimiz yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıkları TEOG sınavlarında istedikleri sonuçları ne mutlu ki elde ettiler. Geçen yıl elde edilen üstün başarının bu yılda artarak devam ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sınava giren 8. sınıf öğrencilerimizin elde ettiği 106,3 net ortalaması da bize gösteriyor ki Kardelenler yollarına hız kesmeden devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimi, öğrencilerimi ve velilerimizi kutluyorum." dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Açıklanan TEOG Sonuçlarına Göre Yoluna Dolu Dizgin Devam Ediyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Açıklanan TEOG Sonuçlarına Göre Yoluna Dolu Dizgin Devam Ediyor.

 

Geçtiğimiz yıl TEOG sonuçlarına damgasını vurarak 76 öğrencisinin 61'ini fen liselerine gönderen Nevşehir'de eğitimin öncü kurumu Kardelen Koleji bu yıl da kendi rekorunu kırarak 11 Türkiye birinciliği elde ettiler. Bu yıl gerçekleştirilen TEOG sınavlarında Özel Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencileri üstün başarı göstererek iyi bir lise için gerekli olan puanları almayı başardılar.

 

2. TEOG sonuçlarının resmi olarak açıklanmasının ardından Kardelen Koleji öğrencilerinin sınav sonrasında beyan ettikleri sonuçlar ile bire bir uyması velileri ve öğrencileri memnun etti. Kardelen Koleji ortaokul öğrencilerinin önemli bir kısmının 115 ve üzeri net yaptığı sınavda öğrenciler, herhangi bir alanda soruların tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puanlı 214 derece elde etti.

 

11 Türkiye birinciliği ile bireysel olarak üstün bir başarı elde eden Kardelen Koleji öğrencileri kitlesel başarıda da rakiplerini geride bıraktılar. Açıklanan resmi sonuçlara göre ;

11 Kardelen Koleji Öğrencisi 120 Sorunun Tamamına,

22 Kardelen Koleji Öğrencisi 119 ve üzeri,

46 Kardelen Koleji Öğrencisi 115 ve üzeri,

67 Kardelen Koleji Öğrencisi 110 ve üzeri,

82 Kardelen Koleji Öğrencisi 100 ve üzeri, net yaparak iyi bir lisenin kapılarını sonuna kadar açtılar.

Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı açıklanan 2. TEOG sınavı sonuçlarına yönelik yaptığı açıklamada: "Öğrencilerimiz yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıkları TEOG sınavlarında istedikleri sonuçları ne mutlu ki elde ettiler. Geçen yıl elde edilen üstün başarının bu yılda artarak devam ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sınava giren 8. sınıf öğrencilerimizin elde ettiği 106,3 net ortalaması da bize gösteriyor ki Kardelenler yollarına hız kesmeden devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimi, öğrencilerimi ve velilerimizi kutluyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.