Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TEOG Türkiye 1.Si Tercihini Altınyıldız Fen Lisesi’ne Yaptı

EĞİTİM 30.05.2017 - 15:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEOG Türkiye 1.Si Tercihini Altınyıldız Fen Lisesi’ne Yaptı

Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda yeni eğitim öğretim yılı 9.sınıf kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.
Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda yeni eğitim öğretim yılı 9.sınıf kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.   Heryıl Üniversite Sınavlarında büyük başarılar kazanan Özel Altınyıldız Liseleri TEOG Sınavlarında bütün soruları doğru cevaplayan öğrenciler ile başarıyı hedefleyen öğrencilerin tercihi oluyor. 2016-2017 Öğretim yılı 1. ve 2. TEOG Sınavlarının her ikisinde de bütün soruları doğru yapan Mustafa Canıtez, Altınyılıdız Fen Lisesi 9.sınıflarına kaydını yaptırdı.   Damat İbrahim Paşa Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Mustafa Canıtez ailesi ile Özel AltınyıldızEğitim Kurumlarını ziyaret ederek, “Lise tercihim Nevşehir Özel Altınyıldız Fen Lisesi” dedi. Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç,Mustafa Canıtez’i tebrik etti. Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarılarına ve Üniversite Sınavlarında kazandıkları İl Birincilikleri ve Türkiye derecelerine yenilerini eklemek üzere Altınyıldız Fen Lisesine kayıt yaptırdığını belirten Mustafa Canıtez,ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Altınyılıdız Liselerini tercih eden çok sayıda başarılı öğrenciden birisi olan Mustafa Canıtez’e “Altınyıldız Ailesine hoş geldin” diyoruz.     Altınyıldız ailesi olarak yapılan açıklamada ;  öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen yöneticilerini,öğretmenlerini,Annesi Mehtap Canıtez ve Babası Yusuf Canıtez’i kutluyoruz. denildi
Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda yeni eğitim öğretim yılı 9.sınıf kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda yeni eğitim öğretim yılı 9.sınıf kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

 

Heryıl Üniversite Sınavlarında büyük başarılar kazanan Özel Altınyıldız Liseleri TEOG Sınavlarında bütün soruları doğru cevaplayan öğrenciler ile başarıyı hedefleyen öğrencilerin tercihi oluyor. 2016-2017 Öğretim yılı 1. ve 2. TEOG Sınavlarının her ikisinde de bütün soruları doğru yapan Mustafa Canıtez, Altınyılıdız Fen Lisesi 9.sınıflarına kaydını yaptırdı.

 

Damat İbrahim Paşa Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Mustafa Canıtez ailesi ile Özel AltınyıldızEğitim Kurumlarını ziyaret ederek, “Lise tercihim Nevşehir Özel Altınyıldız Fen Lisesi” dedi. Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç,Mustafa Canıtez’i tebrik etti. Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarılarına ve Üniversite Sınavlarında kazandıkları İl Birincilikleri ve Türkiye derecelerine yenilerini eklemek üzere Altınyıldız Fen Lisesine kayıt yaptırdığını belirten Mustafa Canıtez,ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Altınyılıdız Liselerini tercih eden çok sayıda başarılı öğrenciden birisi olan Mustafa Canıtez’e “Altınyıldız Ailesine hoş geldin” diyoruz.

 

 

Altınyıldız ailesi olarak yapılan açıklamada ;  öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen yöneticilerini,öğretmenlerini,Annesi Mehtap Canıtez ve Babası Yusuf Canıtez’i kutluyoruz. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.