MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu yapıldı

GÜNCEL 26.11.2018 - 18:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu yapıldı

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
  Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan genel kurulu yapılırken önceki yönetim devam etti.  Dernek Başkanlığına Sefer Aslanhan’ın yönetim kuruluna Muharrem Dursun, Fazlı Tokdemir, İsmail Sertkaya, Habip Türk, Bayram Koç, Ali Koç, İsmail Bilada, Erkan Ertaş, Erdi Kırlangıç seçildi.   Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Aslanhan, “ Derneğimiz Tepeköy ve İstanbul’da aktif olarak görev yapmaktadır. Derneğimiz olarak gerek Nevşehir gerekse de İstanbul’da Nevşehir’imiz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tepeköy’de Kültür Merkezinde hizmetlerini veriyor” dedi.
Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan genel kurulu yapılırken önceki yönetim devam etti.  Dernek Başkanlığına Sefer Aslanhan’ın yönetim kuruluna Muharrem Dursun, Fazlı Tokdemir, İsmail Sertkaya, Habip Türk, Bayram Koç, Ali Koç, İsmail Bilada, Erkan Ertaş, Erdi Kırlangıç seçildi.

 

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Aslanhan, “ Derneğimiz Tepeköy ve İstanbul’da aktif olarak görev yapmaktadır. Derneğimiz olarak gerek Nevşehir gerekse de İstanbul’da Nevşehir’imiz için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tepeköy’de Kültür Merkezinde hizmetlerini veriyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.