Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Terlemez Köyünde vatandaşlar ev tapularına kavuştu

GÜNCEL 29.01.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Terlemez Köyünde vatandaşlar ev tapularına kavuştu

Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyünde köylüler uzun yıllardır bekledikleri ev tapularına kavuşmalarının mutluluğunu yaşadı.
  Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyünde tapu teslim töreni düzenlendi. Düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz,AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, İl Özel İdare Genel Sekreter vekili Ramazan Çiftçi ve köylüler katıldı. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “ Gönlü geniş Anadolu insanı hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Özel İdare Genel Sekreterliğimizin destekleriyle Terlemez köyünde yaşayan vatandaşlarımız kaliteli bir suya kavuşurken uzun yıllarda bekledikleri evlerinin tapularına da kavuştular. Bizlerde sizlerin bu tapu sevincini birlikte yaşamının mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Milletimiz hizmet için AK Parti’yi tercih ediyor etmeye de devam edecektir” dedi. AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında Terlemez köy halkının tapu sevincine ortak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Menekşe, “Bugün burada Terlemez köyü sakinleri ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Uzun yıllardır çözüm bekleyen tapu sorunlarınızı hep birlikte çözdük. AK Parti iktidarı çiftçisine, köylüsüne her zaman önem vermiştir vermeye de devam ediyor. Uzun yıllardır bekleyip bugün sevincine ortak olduğumuz tapularınız hayırlı olsun” diye konuştu. AK Parti milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’nin konuşmasının ardından köy halkına ev tapuları takdim edildi.
Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyünde köylüler uzun yıllardır bekledikleri ev tapularına kavuşmalarının mutluluğunu yaşadı.

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyünde tapu teslim töreni düzenlendi. Düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz,AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, İl Özel İdare Genel Sekreter vekili Ramazan Çiftçi ve köylüler katıldı. AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “ Gönlü geniş Anadolu insanı hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Özel İdare Genel Sekreterliğimizin destekleriyle Terlemez köyünde yaşayan vatandaşlarımız kaliteli bir suya kavuşurken uzun yıllarda bekledikleri evlerinin tapularına da kavuştular. Bizlerde sizlerin bu tapu sevincini birlikte yaşamının mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Milletimiz hizmet için AK Parti’yi tercih ediyor etmeye de devam edecektir” dedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında Terlemez köy halkının tapu sevincine ortak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Menekşe, “Bugün burada Terlemez köyü sakinleri ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Uzun yıllardır çözüm bekleyen tapu sorunlarınızı hep birlikte çözdük. AK Parti iktidarı çiftçisine, köylüsüne her zaman önem vermiştir vermeye de devam ediyor. Uzun yıllardır bekleyip bugün sevincine ortak olduğumuz tapularınız hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’nin konuşmasının ardından köy halkına ev tapuları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.