MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TES Başkanı Urgenç; ‘Şimdiden Uyaralım’

EĞİTİM 11.03.2019 - 21:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TES Başkanı Urgenç; ‘Şimdiden Uyaralım’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşılacağını belirten bir uyarı mesajı yayınladı.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşılacağını belirten bir uyarı mesajı yayınladı. Açıklama şu şekilde; Şimdiden Uyaralım! Umarız Bürokrasi ve MEB tam yönetici atama takviminin başladığı süreçte EK-1 hesaplamasında puanı az olanlara teşekkür, takdir ve aylıkla ödül ihdas ederek tekrar ahlaksız bir sürecin yaşanmasına müsaade etmezler. Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşabiliriz. 2014 yılında mülakat çetelerinin kul hakkı gaspçılarının yaşattığı bir benzeri sürecin yaşanması paralel ve kripto çetelerin ekmeğine yağ sürecektir. Böyle bir süreç çalışma barışını bozacak ve toplumda tekrar kutuplaşmaya mahal verecektir. Devletin tüm imkânları bir grubun şahsi menfaatleri doğrultusunda kullanılırsa Milli Birlik ve Beraberliğimize en büyük darbe gerçekleştirilmiş olur. Bu süreçte Türkiye’nin kutuplaşmaya değil birlikteliğe ihtiyacı vardır. Ya hep birlikte müreffeh Türkiye’yi inşa edeceğiz Ya da ayrımcılığa fırsat verip eğitimde 2023 vizyonunu baltalayacağız. Biz dün de bugünde yarında Devleti ebedi müddet, devleti ebedi adalet düsturuyla devletimiz ve Yüce Türk Milletinin yanında saf tuttuk, saf tutmaya devam edeceğiz.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşılacağını belirten bir uyarı mesajı yayınladı.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşılacağını belirten bir uyarı mesajı yayınladı. Açıklama şu şekilde;

Şimdiden Uyaralım!

Umarız Bürokrasi ve MEB tam yönetici atama takviminin başladığı süreçte EK-1 hesaplamasında puanı az olanlara teşekkür, takdir ve aylıkla ödül ihdas ederek tekrar ahlaksız bir sürecin yaşanmasına müsaade etmezler.

Büyük Türkiye ülküsüne ancak Liyakat esasları doğrultusunda ulaşabiliriz.

2014 yılında mülakat çetelerinin kul hakkı gaspçılarının yaşattığı bir benzeri sürecin yaşanması paralel ve kripto çetelerin ekmeğine yağ sürecektir. Böyle bir süreç çalışma barışını bozacak ve toplumda tekrar kutuplaşmaya mahal verecektir. Devletin tüm imkânları bir grubun şahsi menfaatleri doğrultusunda kullanılırsa Milli Birlik ve Beraberliğimize en büyük darbe gerçekleştirilmiş olur.

Bu süreçte Türkiye’nin kutuplaşmaya değil birlikteliğe ihtiyacı vardır. Ya hep birlikte müreffeh Türkiye’yi inşa edeceğiz Ya da ayrımcılığa fırsat verip eğitimde 2023 vizyonunu baltalayacağız.

Biz dün de bugünde yarında Devleti ebedi müddet, devleti ebedi adalet düsturuyla devletimiz ve Yüce Türk Milletinin yanında saf tuttuk, saf tutmaya devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.