Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TES Mart Ayı İlçe İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

EĞİTİM 29.03.2018 - 07:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TES Mart Ayı İlçe İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfır Urgenç başkanlığında Mart ayı istişare toplantısı yapıldı.
  TES. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile aylık gerçekleştirdiği, İlçe yönetim kurulları ve Üniversite istişare toplantısını Kadın Komisyon başkanlığı ve il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirdi. İlçe ve Üniversite yönetim kurullarının tamamının katıldığı toplantıda önümüzdeki ay yapılacak çalışmalar planlandı.   Şube başkanı Tayfur Urgenç’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Şube başkanı Tayfur Urgenç İl ve İlçeler bazındaki üye sayılarını paylaştı. Kasım ayının ortasından bugüne kadar 92 yeni üye girişi gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan alan ziyaretleri karşılaşılan problemler sorunların çözümü için paydaşlarla iş birliği, istişarenin öneminden bahsetti. Türk Eğitim Sen’in aldığı eylem kararları ve uygulamalarından bahsetti. Nöbet eylem kararlarının uygulandığını, Performans değerlendirme sistemine amasız, fakatsız karşı çıkıldığındı. Üyelerinin puanlamaya katılmayacağını, Alo 147’ telefon açarak Bimer’e Cimer’e de mail ilk etapta tepki konulacağını belirtti. İlçe temsilcilerine Kadın kollarına yönetim kurulu üyelerine söz hakkı vererek soru cevap şeklinde istişare toplantısı yapılarak Nisan ayının stratejileri belirlendi. Balkan gezisi ecdada yolculuk ve Çanakkale Milli şuur ziyaret gezisi ile ilgili planlamayı paylaştı.
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfır Urgenç başkanlığında Mart ayı istişare toplantısı yapıldı.

 

TES. İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile aylık gerçekleştirdiği, İlçe yönetim kurulları ve Üniversite istişare toplantısını Kadın Komisyon başkanlığı ve il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirdi. İlçe ve Üniversite yönetim kurullarının tamamının katıldığı toplantıda önümüzdeki ay yapılacak çalışmalar planlandı.

 

Şube başkanı Tayfur Urgenç’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Şube başkanı Tayfur Urgenç İl ve İlçeler bazındaki üye sayılarını paylaştı. Kasım ayının ortasından bugüne kadar 92 yeni üye girişi gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan alan ziyaretleri karşılaşılan problemler sorunların çözümü için paydaşlarla iş birliği, istişarenin öneminden bahsetti. Türk Eğitim Sen’in aldığı eylem kararları ve uygulamalarından bahsetti. Nöbet eylem kararlarının uygulandığını, Performans değerlendirme sistemine amasız, fakatsız karşı çıkıldığındı. Üyelerinin puanlamaya katılmayacağını, Alo 147’ telefon açarak Bimer’e Cimer’e de mail ilk etapta tepki konulacağını belirtti. İlçe temsilcilerine Kadın kollarına yönetim kurulu üyelerine söz hakkı vererek soru cevap şeklinde istişare toplantısı yapılarak Nisan ayının stratejileri belirlendi. Balkan gezisi ecdada yolculuk ve Çanakkale Milli şuur ziyaret gezisi ile ilgili planlamayı paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.