Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teşekkürler Fahri Yıldız

İLÇELER 28.03.2019 - 09:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Teşekkürler Fahri Yıldız

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da başkanlık görevine veda ediyor.
  2 dönem boyunca Ürgüp’te başarılı bir belediyecilik görevinde bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile birlikte belediye başkanlığı görevine veda edecek. 10 yıl boyunca kimi zaman eleştirdiğimizi, kimi zaman yaptığı başarılı çalışmaları takdir etmiş olduğumuz Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız son olarak ise Nevşehir’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla bir araya gelerek helallik istemişti.   Bizlerde lalehaber.com internet gazetesi olarak 10 yıl boyunca birlikte çalıştığımız Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni hayatında da başarılar dileriz.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da başkanlık görevine veda ediyor.

 

2 dönem boyunca Ürgüp’te başarılı bir belediyecilik görevinde bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile birlikte belediye başkanlığı görevine veda edecek. 10 yıl boyunca kimi zaman eleştirdiğimizi, kimi zaman yaptığı başarılı çalışmaları takdir etmiş olduğumuz Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız son olarak ise Nevşehir’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla bir araya gelerek helallik istemişti.

 

Bizlerde lalehaber.com internet gazetesi olarak 10 yıl boyunca birlikte çalıştığımız Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni hayatında da başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.