Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teşekkürler Meterisliler

SPOR 30.04.2018 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Teşekkürler Meterisliler

Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlamasının ardından 3.Lig play off müsabakaları oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlı temsilcimizin şampiyonluğunda ki en büyük pay hiç şüphesi Meterisliler Taraftarlar grubunun oldu.
  Nevşehirspor’un Ödemişspor’u Antalya’da 3-2-mağlup etmesinin ardından 13 yıllık hasret sona erdi. Nevşehirspor’un şampiyonluğunda ki en büyük pay sahiplerinden birisi ise hiç şüphesiz taraftarlar oldu. Meterisliler Taraftarlar Derneği üyeleri 2017-2018 futbol sezonunda yağmur, çamur demeden tüm deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayarak şampiyonluğun gelmesinde ki en büyük etkenlerden bir tanesi olması dikkatlerden kaçmadı. Son olarak Antalya’da oynanan 3.Lig play-off müsabakasında Ödemişspor’un 2-1 öne geçmesinin ardından Nevşehirspor’a yoğun bir destek sağlayan taraftarlar galibiyetin gelmesinde ki en önemli etkenlerden biri oldu. Acısıyla tatlısıyla 2017-2018 sezonunun geride kalmasıyla birlikte akıllar da tek bir gerçek kaldı Şampiyon NEVŞEHİRSPOR.   Teşekkürler Meterisliler
Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlamasının ardından 3.Lig play off müsabakaları oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlı temsilcimizin şampiyonluğunda ki en büyük pay hiç şüphesi Meterisliler Taraftarlar grubunun oldu.

 

Nevşehirspor’un Ödemişspor’u Antalya’da 3-2-mağlup etmesinin ardından 13 yıllık hasret sona erdi. Nevşehirspor’un şampiyonluğunda ki en büyük pay sahiplerinden birisi ise hiç şüphesiz taraftarlar oldu. Meterisliler Taraftarlar Derneği üyeleri 2017-2018 futbol sezonunda yağmur, çamur demeden tüm deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayarak şampiyonluğun gelmesinde ki en büyük etkenlerden bir tanesi olması dikkatlerden kaçmadı. Son olarak Antalya’da oynanan 3.Lig play-off müsabakasında Ödemişspor’un 2-1 öne geçmesinin ardından Nevşehirspor’a yoğun bir destek sağlayan taraftarlar galibiyetin gelmesinde ki en önemli etkenlerden biri oldu. Acısıyla tatlısıyla 2017-2018 sezonunun geride kalmasıyla birlikte akıllar da tek bir gerçek kaldı Şampiyon NEVŞEHİRSPOR.

 

Teşekkürler Meterisliler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.