MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teşekkürler, Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü

GÜNCEL 24.09.2020 - 19:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Teşekkürler, Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü

Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de sağlıkçılar gecelerini gündüzlerine katarak Nevşehir için çalışmalarına devam ediyor.
  Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında hiç şüphesiz en büyük mücadeleyi sağlık çalışanları yapıyor. Nevşehir’de de Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay öncülüğünde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları gecelerini gündüzlerine katarak korona virüs ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.   Nevşehir’de Sağlık İl Müdürlüğü’nün çalışmaları sonrasında her ne kadar günlük vaka sayılarında zaman zaman artış yaşansa da Nevşehir’de korona virüs ile mücadelede çevre illerden Niğde, Kırşehir, Yozgat, Kayseri ve Aksaray’dan daha düşük vaka sayısı bulunuyor. Nevşehir’de korona virüs vaka sayılarının çevre illere göre daha az olmasının ise en büyük pay hiç şüphesiz Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Şal başta olmak üzere tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının gayretli çalışmalarına borçluyuz.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir’de Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara maske, mesafe, hijyen başta olmak üzere her türlü halkımızı destek olmaya davet ediyoruz.
Korona virüs ile mücadele kapsamında Nevşehir’de sağlıkçılar gecelerini gündüzlerine katarak Nevşehir için çalışmalarına devam ediyor.

 

Türkiye’de korona virüs ile mücadele kapsamında hiç şüphesiz en büyük mücadeleyi sağlık çalışanları yapıyor. Nevşehir’de de Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay öncülüğünde Nevşehir Devlet Hastanesi çalışanları gecelerini gündüzlerine katarak korona virüs ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

 

Nevşehir’de Sağlık İl Müdürlüğü’nün çalışmaları sonrasında her ne kadar günlük vaka sayılarında zaman zaman artış yaşansa da Nevşehir’de korona virüs ile mücadelede çevre illerden Niğde, Kırşehir, Yozgat, Kayseri ve Aksaray’dan daha düşük vaka sayısı bulunuyor. Nevşehir’de korona virüs vaka sayılarının çevre illere göre daha az olmasının ise en büyük pay hiç şüphesiz Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Devlet Hastanesi Başhekimi Yücel Şal başta olmak üzere tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının gayretli çalışmalarına borçluyuz.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir’de Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara maske, mesafe, hijyen başta olmak üzere her türlü halkımızı destek olmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.